请帮忙翻译一下文字,急用哦

Itishardtodefinetheprecisepleasuresofthesupermarket.Unlikethesaloon,itdoesnotholdoutp... It is hard to define the precise pleasures of the supermarket. Unlike the saloon, it does not hold out promise of drugged senses commonly considered basic to pleasure.

There is, to be sure, the brilliant color of the fruit-and-vegetable department to lift the spirit out of gray January's wearies, provided you do not look at the prices.
ddkkdd123
很精确难界定超市所带来的快乐,不像酒吧,它不坚持用普通意义上的麻醉心理来简单的追求愉悦。。
还有,可以肯定的是,蔬菜水果局带来的耀眼色彩,让你忘记灰色一月的疲倦,倘若你不看价格的话。
(从网上搜的,过这样更准确了) http://zhidao.baidu.com/question/132979443.html?si=3
lonesomeguy
很难准确界定超市所带来的各种喜悦。与沙龙不同,超市并不承诺众所周知的所谓毒品快感。

确切地说,超市中颜色鲜艳的水果蔬菜能让人一扫一月份阴霾的烦闷,但前提是请您不要看价格。(言外之意,价格很高,知道后又会郁闷了)
百度网友f5cc813
很难精确定义超市为你带来的愉悦。和酒吧不同,它不承诺基于你的快乐但通常被人认为并不健康的东西。
这里有的是,是的,蔬菜和水果局带来的耀眼色彩,让你忘记灰色一月的疲倦,倘若你不看价格的话。
匿名用户
这是很难界定的精确的乐趣的超市。 不像房,但这并不抱希望,被用毒品意识普遍认为基本游乐。 有,当然,颜色的辉煌的水果和蔬菜署取消精神的灰色1月\的地,提供你不看价格。