求英语口语考试自我介绍文

普通英语口语考试需要自我介绍,时间大概控制在2-3分钟左右求一篇不是特别深奥的自我介绍文章,好的再追加分数内容大意大二专业是***年龄24,来自山西省西北部的小县城临县,... 普通英语口语考试需要自我介绍,时间大概控制在2-3分钟左右
求一篇不是特别深奥的自我介绍文章, 好的再追加分数
内容大意
大二 专业是*** 年龄24 ,来自山西省西北部的小县城临县,我是一个比较内向的人,不太喜欢运动,大多数的时候,我比较喜欢一个人待着,读书,听音乐,看电影,它们可以让我自由地想象不一样的人生,但我并不孤独,我有很多的朋友,可以交流,一起玩。最近,我比较感兴趣的电影是《爱丽丝梦游仙境》,我很喜欢电影中的那个仙境,太美了,好想亲自去看一看,我对红皇后印象深刻,她是仙境的暴君,脑袋大得与身体不成比例(长得很奇怪),就像一个畸形的大头娃娃,性格跋扈,成天叫嚷着要砍掉人们的脑袋,地下世界处于她的残暴统治之下。但我总觉得,她其实只是需要被爱的单纯女人。所以我很同情她。
现在我的英语水平很差,请老师原谅,但是我对英语很感兴趣,我希望我的英语能在接下来的两年得到改善,并且能够说一口流利的英语。谢谢老师
Good morning ,interviews.my name is ..I am sophmore I'm 24 years old,coming from the northest from sanxi province.I am a little shy and I don't like sports.In my spare time ,I usually read,listen to music and watch movies with myself.These things let me feel I am not lonely,I have many friends to communicate and play with. my favourite movie is <<Alice's Adventures in Wonderland >> I like the wonderland very much .I want to go there and have a look by myself very much.The empress gives me a deep impression.She is a tyrant in the wonderland.She looks so strange,like a baby with a big head.She has a bad mood,shouting to cut off people's heads everyday.But I think she is a pure woman who needs to be loved.So I sympathize with her.
My English is poor,but I have interest in it.I hope I can get a improvement the next 2 years,and speak English fluently.Thank you for your time!
百度网友def2f3e549
我接着楼上的写。I like live alone,but I am not feel loney.Because I have a lots of friends.I am very happy with them.Rcently,I saw a move called

参考资料: 如果您的回答是从其他地方引用,请表明出处

麦芽糖小小肥
I'm a sophomore major in ..., I'm from a small county in the northwest of Shanxi procvince. As an introvert people, i prefer to staying alone, reading、listening to music、watching movies,rather than playing on the playground.实在没耐心了,浪费时间
淚流過傷還在
可以看看希望英语
对你有好处的