跪求翻译,不要机译,谢谢~~马上要,在线等。只有20分了,不好意思 20

Overthepastweek,AESILPhasbeenabletostarttestingtheCarbonSteelRunnerprovidedbySummitpo... Over the past week, AESILP has been able to start testing the Carbon Steel Runner provided by Summit power at the South Cranberry plant. The preliminary tests have been promising, with outputs increased in the range on 5.5% over the most of the single unit operating range. Full testing on both units has not yet been possible due to lack of sufficient water, but will be undertaken as soon as the weather cooperates.

Single unit testing

The runner was installed on unit#1, and both units were run from 10% to 70% nozzle opening. The power curve below(figure1) was generated, and shows a 5-6% increases in power output in the newer runner at most flows, and up to a 10% more power at 70%open. For a single unit, the power continued to increase with nozzle opening, and a peak power of over 5100 KW was achieved, nearly reaching the current limit of the generator.

Multiple Unit Testing

Both units were run together and the power outputs from the two could be measured separately with the generator DECS. Both units were operated at several identical nozzle openings, and the comparison is shown in table 2. the increase in output is from 7% to 11% in the domain of 33%to 45%nozzle opening.

Measurements of Efficiency

Attempt were made to calculate the efficiency of the new runners, but proved to be infeasible due to several factors. Power measurements of the DECS and PML did not agree, suggesting that the BC hydro meter should be used for final testing of the runner. Flow is calculated from head loss, and the head pond levels were not reported with the data, and the two pressure transducers on the turbines measured different readings. The flow calibration curve was also limited to flows below 2m3/s, so higher flows would rely on an extrapolation of that calibration curve.
不是呆
在过去一周,AESILP已经能够开始测试碳钢转轮提供首脑会议的权力在南克兰伯里工厂。初步试验已承诺与产出,增加5.5%以上的单件最范围经营范围。对两个单位进行全面的测试尚未可能的,因为缺乏足够的水,但会尽快进行合作的天气。

单单元测试

亚军是1号机组安装,单位都从10%到70%喷嘴运行开放。下面的功率曲线(图1)生成,并显示在一个权力5-6%的升幅,较新的亚军输出最多流量,以及高达10%以上的功率为70%的开放。对于一个单位,权力不断增加喷嘴开放,和超过5100千瓦的实现,几乎达到了发电机的电流限制峰值功率。

多个单元测试

这两个单位一起运行,并从两者的功率输出可以测量发电机代奇分开。这两个单位都维持在相同的喷嘴开口数,和比较表2所示。在产量增加7%,而33%至11%的域名为45%喷嘴开幕。

测量效率

尝试进行了计算效率的新选手,但被证明是不可行的,由于多种因素。该代奇及PML功率测量不同意,这表明卑诗水电表应为亚军最终测试使用。流量水头损失计算方法是,头塘水平没有与数据报道,涡轮机上的两个不同的压力传感器测量读数。校准曲线的流动也仅限于以下2立方米流量/ s,所以较高的流量将依赖于该校准曲线外推法
用户名怎这么难
在过去的一周,AESILP已经能够开始测试所提供的碳钢浇在南梅子峰会。初步的试验已经承诺,以产出增长5.5%的范围在大部分的单一单元操作的范围。全部测试的两个单位尚未可能因为缺乏足够的水,但会尽快天气配合。

单一单元测试

赛跑是安装在装置# 1,两个单位从10% ~ 70%喷嘴开启。功率曲线(figure1),并且显示出5-6%输出功率增加最多的更新流程,跑到10%更多权力,在70%open。为一个单一的单位,继续扩大开放,并与喷嘴超过5100万千瓦的峰值功率是,几乎达到上限的发电机。

多个单元测试

两者都是在一起,单位功率输出两个可以衡量分别和发电机DECS。两者都在几个相同的单位,并比较喷嘴开口是显示在表2。增加的产量从7%到11%的领域里33%to 45%nozzle开放。

测量的效率

企图计算效率的新方法,但被证明是不能归咎于若干因素。功率测量的DECS与PML意见不一致,表明该银行客户(BC)应该用于水力发电计的最后的测试。流量计算,从水头损失的报道和池塘水平的数据,并对两种压力传感器测量不同的阅读材料。汽轮机流量曲线也仅限于流量体积2立方米/ s,所以下面的流量将依赖于一个外的校准曲线。
a758582
在过去的一周,AESILP已经能够开始测试所提供的碳钢浇在南梅子峰会。初步的试验已经承诺,以产出增长5.5%的范围在大部分的单一单元操作的范围。全部测试的两个单位尚未可能因为缺乏足够的水,但会尽快天气配合。

单一单元测试

赛跑是安装在装置# 1,两个单位从10% ~ 70%喷嘴开启。功率曲线(figure1),并且显示出5-6%输出功率增加最多的更新流程,跑到10%更多权力,在70%open。为一个单一的单位,继续扩大开放,并与喷嘴超过5100万千瓦的峰值功率是,几乎达到上限的发电机。

多个单元测试

两者都是在一起,单位功率输出两个可以衡量分别和发电机DECS。两者都在几个相同的单位,并比较喷嘴开口是显示在表2。增加的产量从7%到11%的领域里33%to 45%nozzle开放。

测量的效率

企图计算效率的新方法,但被证明是不能归咎于若干因素。功率测量的DECS与PML意见不一致,表明该银行客户(BC)应该用于水力发电计的最后的测试。流量计算,从水头损失的报道和池塘水平的数据,并对两种压力传感器测量不同的阅读材料。汽轮机流量曲线也仅限于流量体积2立方米/秒,那么下面会依赖流动