有关英语翻译的问题

I,forone,amfarfromreadytouseonlinecoursesformylearning.Don'tgetme(1)unhappywrongtroub... I, for one, am far from ready to use online courses for my learning. Don't get me (1)unhappywrongtroubled. I am very happy about all the communication and learning opportunities the courses have given us. But for me those opportunities should not be used to replace classroom activities. In other words, they are only (2)toolstermsdirections to help me learn what has already been (3)servedofferedappeared in the classroom.
I love the classroom. I love having classmates. There are forty students in my class right now, and I think it's great. I even love having classmates who are better than me. And, let's (4)don'tnotalways forget the smell of ink on paper, the sound of chalk on a blackboard, the hardness of a wooden bench or the heat inside the classroom in early September. I love it all. But most of (5)everythinganythingall, I love having a teacher—a "real live" teacher. I get excited when I am in the classroom with a good teacher. I learn in a way that has been proven to work. I am given insight not only (6)attointo a certain subject, but also into the world.
大神还得要再麻烦你一下。。谢谢。因为字数有限制,所以还有两段在下面。。
Tov某人
我,一个,是远远没有准备好使用在线课程对我的学习。别让我(1)不幸的错误的困扰。我对所有的沟通和学习的课程给了我们机会很快乐。但对我来说,这样的机会不应该被用来代替课堂活动。换句话说,他们是唯一的(2)工具的方向来帮助我学习什么已经(3)提供的服务出现在教室里。我爱教室。我喜欢有同学。在我的班上有四十个学生,现在,我认为它是伟大的。我甚至有爱的同学比我好。然后,我们(4)不要忘了纸上的墨水气味,粉笔在黑板的声音,一个木制的长凳或热的课堂里,在九月初,硬度。我爱所有的一切。但大多数(5)的任何东西,我喜欢有一个教师——“现实”的教师。兴奋时,我与一个好老师课堂上给我。我在某种程度上已被证明的工作学习。我不仅了解(6)互为某一学科,而且为世界。 求赞
昔颜儿
我,一个,是远远没有准备好使用在线课程对我的学习。别让我(1)unhappywrongtroubled。我对所有的沟通和学习的课程给了我们机会很快乐。但对我来说,这样的机会不应该被用来代替课堂活动。换句话说,他们是唯一的(2)toolstermsdirections帮我学什么已经(3)servedofferedappeared在教室里。
我爱教室。我喜欢有同学。在我的班上有四十个学生,现在,我认为它是伟大的。我甚至有爱的同学比我好。然后,我们(4)don'tnotalways忘了纸上的墨水气味,粉笔在黑板的声音,一个木制的长凳或热的课堂里,在九月初,硬度。我爱所有的一切。但大多数(5)everythinganythingall,我喜欢有一个教师——“现实”的教师。兴奋时,我与一个好老师课堂上给我。我在某种程度上已被证明的工作学习。我不仅了解(6)attointo某一学科,而且为世界。。。
会飞的仓鼠o
举例来说,是远远没有准备使用在线课程的学习。别让我(1)unhappywrongtroubled。我很高兴所有的交流和学习机会课程给我们。但对我来说这些机会不应该用来代替课堂活动。换句话说,他们只是(2)toolstermsdirections帮助我了解已经(3)servedofferedappeared在教室里。
  我喜欢教室。我爱同学。现在班上有四十个学生,我认为这很好。我甚至喜欢同学谁是更好的比我。,(4)并'tnotalways忘了墨水在纸上的气味,粉笔在黑板上的声音,一个板凳的硬度或教室内的热量在9月初。我爱这一切。但大多数
(5)everythinganythingall,我爱teacher-a“真实生活”的老师。我感到兴奋,当我在教室里和一个好老师。我学习的方式被证明是可行的。我不仅给洞察力(6)attointo某个主题,也成为世界。