求一首英文歌的歌名

歌词中有一段是这样的allyouwantisgoodtimesbabyYou’venothingtolosethat’sonlywhat’srightyourredhai... 歌词中有一段是这样的
all you want is good times baby You’ve nothing to lose that’s only what’s right
your red hair looks like a sunshine your dress is high and spangled as a rock star
you’re living in a fantasy world
all you want is good times baby You’ve nothing to lose
all you want is good times baby You’ve nothing to lose that’s only what’s right
求科普求告知
啊姗▁櫇
OnlyLove_Trademark
onlylove-Trademark
只有爱能够2.a.m.andtherainisfalling
凌晨2点,雨在下.
hereweareatthecrossroadsonceagain
我们再次来到这分手的十字路口.
you'retellingmeyou'resocomfused
你告诉我你是那么彷徨,
youcan'tmakeupyoumind
你无法下定决心.
isthismeanttobe
那是不是意味着,
you'reaskingme
你在回绝我.
butonlylovecansaytryagainorwalkaway
可是只有爱可以回答,从头开始或远远离开.
butibillieveforyouandme
然而我坚信,对于你我来说,
thesunsillshineoneday
阳光会再一次照彻大地.
soi'lljustplaymypart
因此我只是扮演我的角色,
andprayyou'llhanveachangeofheart
祈祷你的心情会从此改变.
butican'tmakeyouseeitthrough
但我无法让你明白,
that'ssomethingonlylovecando
有些事只有爱可以决定.
inyouarmsasthedawnisbreaking
晨熹在你的臂膀间升起,
facetofaceandathousandmilesapart
面对面心却相距千里,
i'vetriedmybesttomakeyousee
我用尽全力让你明白,
there'shopebeyondthepain
痛楚过后还有希望.
ifwegiveenough-ifwelearntotrust
如果我们给予足够,如果我们学着去信任.
butonlylovecansay-tryagainorwalkaway
可是只有爱可以回答,从头开始或远远离开.
butibilieveforyouandme
然而我坚信,对于你我来说,
thesunwillshineoneday
阳光会再一次照彻大地.
soi'lljustplaymypart
因此我只是扮演我的角色,
andprayyou'llhaveachangeofheart
祈祷你的心情会从此改变.
butican'tmakeyouseeitthrough
但我无法让你明白,
that'ssomethingonlylovecando
有些事只有爱可以决定.
iknowificouldfindthewords
我知道如果能够找些话
totouchyoudeepinside
从内心深深触动你
you'dgiveourdreamjustonemorechange
你会给我们的梦想再一次机会
don'tletthisbeourlastgoodbye
不会让这次成为我们的永别
请采纳答案,支持我一下。
追问
不好意思,你的答案不是我的问题的答案
sinyoud
同求这首歌,我是在蛇蝎美人SO2E07听到这首歌的,配合香艳画面,很有感觉
xy3798
楼主找到了吗?同求
智孟君05
Only love
林红霞88
Only love