急急急!翻译句子英译汉!!!!!!帮忙下,谢谢了,

1.round-the-clockshop2.thenationaleconomy3.lubricatingoil4.ClicksRatio5.formulacar6.f... 1. round-the-clock shop 2. the national economy 3. lubricating oil 4.Clicks Ratio
5. formula car 6. front-wheel drive 7. head coach 8. regional protectionism
9.ABS 10. electronic commerce 11. Hollywood blockbuster 12. sustainable development
13. instant coffee 14. tropical rainforest climate 15. table mountain 16. pre-school education
17. individual differences 18.one country two system 19. Oriental Pearl 20. bilateral relations
21. unit price 22. cultured pearl 23. office holder 24. Valentine Day 25. columns and columnists 26. a blind alley 27. love triangle 28. riot police 29. ecotourism 30. health food
cherie010
1. round-the-clock shop 24小时营业的商店
2. the national economy 国民经济
3. lubricating oil 润滑油
4. Clicks Ratio 点比例
5. formula car 方程式赛车, 方程式汽车
6. front-wheel drive 前轮驱动
7. head coach 主教练
8. regional protectionism 地方保护主义
9.ABS 汽车的防滑煞车系统
10. electronic commerce 电子商务
11. Hollywood blockbuster 好莱坞大片
12. sustainable development 可持续的发展
13. instant coffee 速溶咖啡
14. tropical rainforest climate 热带雨林气候
15. table mountain 平顶山
16. pre-school education 学前教育
17. individual differences 个体差异
18.one country two system 一国两制
19. Oriental Pearl 东方之珠
20. bilateral relations 双边关系
21. unit price 单价
22. cultured pearl 养殖珍珠
23. office holder 事务所持有人
24. Valentine Day 情人节
25. columns and columnists 专栏和专栏作家
26. a blind alley 死胡同
27. love triangle 三角恋
28. riot police 防暴警察
29. ecotourism 观光事业,游览
30. health food 健康食品
用户名怎这么难
全天候的商店。2 .准备这个国家的经济来讲润滑油,4 . 点击比
5.配方汽车前轮驱动装置髓内钉往往主教练8.地方保护主义
9。ABS 10电子商务。好莱坞巨片12.可持续发展的必然选择
13.速溶咖啡14.属热带雨林气候15.桌山16.学前教育
17.个体差异18.one两系统的19岁。东方明珠20.双边关系
21.单价22.珍珠23.办公室持有人24。情人节25.柱和专栏作家26.一条死胡同27.三角恋爱28.防暴警察29. 30.生态旅游的健康食品
houabcxx
1 24小时营业商店 2 国民经济 3 润滑油 4 点击率 5方程式赛车 6 前轮驱动 7
总教练 8 地方保护主义 9工程塑料 10 电子商务 11好莱坞大片 12 可持续发展13 速溶咖啡 14 热带雨林气候 15 平顶山(南非景点) 16 学前教育 17 个体差异 18 一国两制 19 东方之珠 20 双边关系 21 单价 22 人工养殖珍珠 23 官员 24 情人节 25 专栏作家 26 死胡同 27 三角恋 28防暴警察 29生态旅游 30 健康食物
依晴公主の夢
1。全日24小时店2。国民经济3。润滑油4.Clicks比
5。方程式赛车6。前轮驱动7。主教练8。地方保护主义
9.ABS 10。电子商务11。好莱坞大片12。可持续发展
13。速溶咖啡14。热带雨林气候15。桌山16。学前教育
17。速记写得很快国两系统19的个体差异。东方明珠20。双边关系
21。单价22。养殖珍珠23。职位的人24。情人节25。列和专栏作家26。一死胡同27。三角恋爱28。防暴警察29。生态旅游30。保健食品