---Is this your book ? ---No , I think it’s ______ . A.Jim B.Jim’s C.Jim’s brother D

---Isthisyourbook?---No,Ithinkit’s______.A.JimB.Jim’sC.Jim’sbrotherD.Jim’sbrothers... ---Is this your book ? ---No , I think it’s ______ . A.Jim B.Jim’s C.Jim’s brother D.Jim’s brothers 展开
猴钟堤56
B

此题考查名词所有格, Jim吉姆,指人;Jim’s吉姆的,指物;Jim’s brother吉姆的哥哥,指人;Jim’s brothers吉姆的兄弟们,指人。句意:这是你的书吗?根据上文可知选B,我认为它是吉姆的。