祝大家平安夜快乐用英语怎么说

爱旅游的小哥丫

1、今天是平安夜,祝博友们圣诞节快乐!

May heavenly peace and happiness be with you always.

2、鹿铃霄霄,甜蜜的`平安夜又来到;舞姿曼曼,快乐的圣诞节多美好。

Sweet Christmas Eve draws nigh, with deer's bells ringing.It is the time that it should just
dance freely, which seems so fine.

3、平安夜,我祝你平平安安;圣诞夜,我愿你幸福快乐;狂欢夜让我们一起狂欢!

Here are special greetings And the best of wishes, too-May Christmas and the coming
year Bring happiness to you!

4、平安夜的钟声敲响的时候,那是我思念你的心在呐喊,愿你快乐平安!

When the ding of restful night is knocked noisy, that is me the heart that longs for you is
crying out, wish you are happy and restful!

5、我们列了个单子:礼物、圣诞树、袜子、圣诞老人、圣诞歌、驯鹿、雪、雪人,圣诞快乐、特别的圣诞事物,平安夜。

We made a list: presents, Christmas tree, stocking, Santa Claus, carols ( Christmas songs),
reindeer, snow, snowman, Merry Christmas, special Christmas food to eat, Christmas Eve.

北夕学姐

“祝大家平安夜快乐”翻译:Happy Christmas Eve to you all.

平安夜

n. Christmas Eve

短语

平安夜奔跑 Santa Dash

平安夜呀 Silent Night theme

我的平安夜 Merry Christmas

精选例句

1、那时候还不是平安夜,但他突然想捉弄一下那头公牛。

It was not Christmas Eve then, but it came into his head to play a trick upon the bull.

2、这个平安夜是我第一次听他说捕鲤鱼的故事。

That night was the first time I heard about him catching the carp.

枪冬冬

everybody,merry Christmas.

平安夜是圣诞节的前兆,每到这个时候,千千万万的欧美人风尘仆仆地赶回家中团聚。圣诞之夜必不可少的庆祝活动就是聚会。大多数欧美家庭成员团聚在家中,共进丰盛的晚餐,然后围坐在熊熊燃烧的火炉旁,弹琴唱歌,共叙天伦之乐。

这时候,欧美人也会举办一个别开生面的化妆舞会,通宵达旦地庆祝圣诞夜是一个幸福、祥和、狂欢的平安夜、团圆夜。期待着圣诞节的到来,据说圣诞之夜,圣诞老人会悄悄地给孩子们准备礼物放在长筒袜里,所以每到这个时候,在壁炉前面挂圣诞袜子就成了平安夜的传统之一。

匿名用户
I wish you Merry Christams.
追答
求采纳
追问
这是祝你吧
匿名用户
I wish them have a happy christmas
追问
不是with么
追答
对,打错字了