求详细翻译 Steve, a twelve-year-old boy with alcoholic

求详细翻译Steve,atwelve-year-oldboywithalcoholicparents,wasabouttobelostforever,bytheU.S.e... 求详细翻译
Steve, a twelve-year-old boy with alcoholic parents, was about to be lost forever, by the U.S. education system. Remarkably, he could read, yet, in spite of his reading skills, Steve was failing. He had been failing since first grade, as he was passed on from grade to grade. Steve was a big boy, looking more like a teenager than a twelve year old, yet, Steve went unnoticed... until Miss White.
Miss White was a smiling, young, beautiful redhead, and Steve was in love! For the first time in his young life, he couldn’t take his eyes off his teacher; yet, still he failed. He never did his homework, and he was always in trouble with Miss White. His heart would break under her sharp words, and when he was punished for failing to turn in his homework, he felt just miserable! Still, he did not study.
In the middle of the first semester of school, the entire seventh grade was tested for basic skills. Steve hurried through his tests, and continued to dream of other things, as the day wore on. His heart was not in school, but in the woods, where he often escaped alone, trying to shut out the sights, sounds and smells of his alcoholic home. No one checked on him to see if he was safe. No one knew he was gone, because no one was sober(清醒的) enough to care. Oddly, Steve never missed a day of school.
One day, Miss White’s impatient voice broke into his daydreams. “Steve!!” Startled, he turned to look at her.
“Pay attention!”
Steve locked his gaze on Miss White with adolescent adoration (青春期的爱慕), as she began to go over the test results for the seventh grade.
“You all did pretty well,” she told the class, “except for one boy, and it breaks my heart to tell you this, but...” She hesitated, pinning Steve to his seat with a sharp stare, her eyes searching his face.
“...The smartest boy in the seventh grade is failing my class!”
She just stared at Steve, as the class spun around for a good look. Steve dropped his eyes and carefully examined his fingertips.
 After that, it was war!! Steve still wouldn’t do his homework. Even as the punishments became more severe, he remained stubborn.
“Just try it! ONE WEEK!” He was unmoved.
“You’re smart enough! You’ll see a change!” Nothing fazed him.
“Give yourself a chance! Don’t give up on your life!” Nothing.
“Steve! Please! I care about you!”
Wow! Suddenly, Steve got it!! Someone cared about him? Someone, totally unattainable and perfect, CARED ABOUT HIM??!!
Steve went home from school, thoughtful, that afternoon. Walking into the
支持你1993

史蒂夫是个12岁的男孩,父母都是酒鬼,快要跟美国的教育体系绝缘了.然而很明显,他能够阅读,但即使如此,史蒂夫是总不及格.从一年级开始就不及格,但年复年,他依然年年升级.史蒂夫长得很高大,看上去像个青少年,一点都不像个12岁的孩子,然而,一直都被人忽略,直到.怀特老师的出现.

怀特老师总是笑容可掬,年轻,顶著一头漂亮的红发,很逗史蒂夫喜爱.这是他平生第一次无法把目光从老师身上移开,然而,他还是不及格.他从不做作业,他总被怀特老师找碴.每次她说出尖刻的话时,他都感到心碎.每当完不成作业被罚时,他都感到非常痛苦.但他依然不努力学习.

在第一学期的期中,整个七年级要进行基础技能测验.史蒂夫匆匆完成了自己的测验,就继续幻想其他事情,一天复一天.他的心不在学校,飞了去树林,他经常独自躲在那里,试图摆脱酒鬼之家的声音和气味.没有人关心他到底是否安全,也没有人知道他走了,因为家里没有一个是清醒的.不过奇怪地是,史蒂夫从没有旷过一次课.

一天,怀特老师急躁的声音惊醒了他的白日梦.「史蒂夫!」他感到很吃惊,转过头去看着她.

「注意力要集中!」

当她宣布七年级测验结果的时候,史蒂夫用那种青春期特有的崇敬盯着怀特老师.

………………………………你居然都不贴完整的题目………………………………

 修改建议

 回答含有无意义小尾巴

不知道是哪位认证高管,那还真不是“无意义”的小尾巴。

………………………………………认证员,你居然都不看题…………………………………

登陆注册232
史蒂夫,一个十二岁的男孩与酒鬼的父母,是即将失去永远,由美国教育系统。值得一提的是,尽管他的阅读技巧,史提夫却没有。从一年级开始,他就一直在不及格,因为他是从一年级到一年级的。史提夫是一个大男孩,看起来更像一个十几岁的少年,而不是一一二岁,史蒂夫却没有被注意到…直到白小姐。
怀特小姐笑容可掬,年轻,漂亮的红发女郎,史蒂夫是爱!在他年轻的生命中第一次,他不能把他的眼睛从他的老师,然而,他仍然失败了。他从不做家庭作业,他总是和白小姐有麻烦。他的心会打破她的尖锐的话,当他被惩罚的失败,在他的家庭作业,他感到很痛苦!还有,他没有学习。
在中学的第一学期,整个第七年级被测试的基本技能。史蒂夫匆忙通过他的测试,并继续做其他事情的梦想,因为那天穿的。他的心不是在学校,而是在树林里,他经常独自逃脱,试图关闭他的酒鬼之家的景象,声音和气味。没有人检查他,看看他是否安全。没有人知道他已经走了,因为没有人是清醒的(清醒的)足够的关心。奇怪的是,史蒂夫从来没有错过一天的学校。
一天,怀特小姐急躁的声音打破了他的白日梦。史蒂夫!“吓了一跳,他转过身来看着她。
“注意!“
史提夫盯着怀特小姐与青少年崇拜(青春期的爱慕),她开始在第七年级的考试成绩。
“你都做的很好,”她告诉的类,“除了一个男孩,它打破我的心告诉你这个,但……”她犹豫了,史蒂夫寄托到他的座位用锐利的目光,她的眼睛搜索他的脸。
“……第七年级最聪明的男孩是我的课不及格!“
她只是盯着史提夫,因为班上的一个好的样子。史蒂夫垂下眼睛仔细检查了他的指尖。
在那之后,这是战争!史蒂夫还不做他的家庭作业。即使惩罚变得更加严厉,他依然固执。
“只是试试看!一周!“他无动于衷。
“你很聪明!你会看到一个改变!“没有对他。
“给自己一个机会!不要放弃你的生活!“没有。
史蒂夫!拜托我关心你!“
哇哦突然,史蒂夫得到了它!有人关心他吗?一个人,完全达不到完美,关心他??!!
史蒂夫从学校回到家,考虑周到,那天下午。走进了

剩下的您没有写。
匿名用户
史蒂夫是一个12岁的男孩,他来自于一个贫穷的家庭。他从来没有通过他的测试、从一年级以来。没有人在意到史蒂夫、直到有一天怀特小姐,一个美丽的老师走了过来。她很多次和蔼地对史蒂夫说:“就试一下!一周!”,他依然无动于衷。 “你很聪明!你会看到很大的变化!“什么都没有改变他。 “给自己一个机会!不要放弃你的生活!“什么都没有发生。 “史蒂夫!拜托了!我很在乎你!“哇!突然,史蒂夫得到它!有人关心他?史蒂夫在他的学习上产生了浓厚的兴趣,他想给小姐一个惊喜。一个星期一的上午,他来到学校时,他等着怀特小姐走进教室。她面带微笑走了进来。怀特小姐立刻就上周末的家庭作业做了一个测验。史蒂夫很快完成了测验,并且第一个上交试卷。一脸的惊讶,怀特小姐了拿着他的试卷。她开始检查试卷。史蒂夫走回他的书桌上,他的心脏都快要跳出来了。怀特小姐被震惊!她抬头看着史蒂夫,然后又低头看来,再抬头。突然,她的脸上露出了笑容。在七年级最聪明的男孩刚刚通过了他的第一个测试!从那一刻起,史蒂夫如同换了。在家里的生活仍然是相同的,但在学校的生活大为改观。他发现,他不仅可以学习,而且也还是不错的吧!
百度网友dcaed19
Steve,一个12岁的酗酒的男孩。
alcoholic
n. 酒鬼,酗酒者
adj. 酒精的,含酒精的
with alcoholic应该是含酒精的,形容一个人称时用名词形式酗酒者较为合适。
百度网友5e39061b3
史蒂夫,是个12岁男孩,酗酒。