英语作文:我的中秋节(过去式)(和家人一起过)

英语作文:我的中秋节(过去式)(和家人一起过)... 英语作文:我的中秋节(过去式)(和家人一起过) 展开
霂棪爱娱乐

范文:

Last night, our family went to Han Street to celebrate the Mid-Autumn Festival. There are so many people in Han Street! Unfortunately, my favorite fountain because of my foot injury is not good, my mother did not let me go to play.

昨天晚上,我们全家人一起去汉街过中秋节。汉街人可真多啊!可惜我最喜欢的喷泉因为我的脚伤还没好,妈妈不让我过去玩。

My family took a walk along Han Street. There were several stages on Han Street, and I squeezed in to watch them for a while. My mother gave me a fluffy yellow chicken, super cute, I like it very much.

我们一家人在汉街上散步,汉街有几个舞台都在演出,我挤进去看了一会儿。妈妈送给我一只毛绒绒的小黄鸡,超级可爱,我很喜欢。

We sat outside the western restaurant, a family looking at the round moon, eating sweet moon cakes. I think I am very happy, hope the moon every day so round!

我们坐在西餐厅外面,一家人望着圆圆的月亮,吃着甜甜的月饼。我觉得我很幸福,希望月亮天天这么圆!

师太放过老衲吧
农历八月十五是我国传统节日之一的中秋节,在我国古代春节、元宵节、端午节和中秋节被列为“四大节日”。
每年我都盼望着中秋节快快到来,因为中秋节可以吃到圆圆的月饼,看到洁白无暇。象玉盘似的月亮。
说起赏月,可谓历史悠久,早在商周就有一种名为“拜月”的活动,人们在月下摆上各种供品,祈求平安丰收,刚开始,“拜月”是百姓们的活动,后来传到了皇宫,最后就连皇帝也开始组织这种活动,后来成为了固定节日——中秋节。
其实,小小的月饼也有深厚的含义呢!月饼是圆形的,让人们不禁想到“团圆”、“圆满”等,让人们思念自己的亲人,正是“身在异乡为异客,每逢佳节倍思亲”。
最后,我祝大家如苏轼所写:“但愿人长久,千里共婵娟。”
国和小学五年级:龙行天下1