求英语高手翻译这篇文章!不要机器翻译

求英语高手翻译这篇文章!不要机器翻译Westartedoutasfetuses.Nowwearewomen.Thetrips,adventures,andlaughter... 求英语高手翻译这篇文章!不要机器翻译We started out as fetuses. Now we are women. The trips, adventures, and laughter I have shared with these beautiful souls makes me tear with joy. I love them more than I could ever explain or begin to put into words. Each of these photos is from season 1. We were all so young, and SO excited about the new and exciting show we had booked. And even more excited that we got to be a part of it together. It felt like we had this awesome little secret, no one had seen Vampire Diaries yet. But we couldn't wait to spill the beans, for the pilot to air so people could see it. We hoped so much that people would like it. Prayed that it would be a success and continue for many years. We got our wish. 8 seasons later, some are engaged, some married and some have fetuses of their own. These are incredible women and forces to be reckoned with. I'm so proud of you all. 展开
呵呵呵曼呵呵呵
我们由孩童,直到现在已经成为女人。那些旅程,冒险,与那些美妙的灵魂的欢声笑语,使我笑中带着几丝泪光 。我爱他们,爱得无法形容,更无法用语言表达。这些照片都出自第一季。1.我们都十分年轻,都对那些新的又十分激动人心的show十分兴奋,更加开心的是我们已经成为了它的一部分。就好像我们有了这个小秘密,还没有人看过吸血鬼日记,可我们不能等它泄露了秘密(for the pilot to air,这句好像也不是俗语,真心不知道是什么)使人们看到它。我们特别希望人们可以喜欢它,祈祷它可以十分成功并且持续多年。这个愿望实现了。八季后,我们有的订婚,有的结婚,有的已经有了自己的孩子。这些都是令人惊奇的女人,都有着很多的力量,我为你们骄傲!

手机码的,尽力了,望采纳啊好人(✪▽✪)
靳丰硕大人
人工翻译是很困难的,建议您还是找一些靠谱一点的机译。
追问
可以大致翻译一下下
ha微pp笑y
我们从胎儿开始, 现在我们是女人。 我与这些美丽灵魂分享的旅行,冒险和欢笑使我快乐地哭泣。 我爱他们比无法用语言描述。 每张照片都来自一季。我们都很年轻,对于我们被预订的新的节目很兴奋。 更令人兴奋的是,我们可以一起参加它。 这感觉就像我们有个真棒的小秘密,现在没有人看吸血鬼日记了。 但我们迫不及待地要把豆子洒出来,飞行员们要飞到空中让人们看到它(把秘密说出来,让更多人分享它)。 我们期望很多,人们都喜欢它。 祈祷这将是一个成功且可持续多年的节目。 我们的愿望实现了。 8个季节目之后,有些人订婚了,有些人已婚,有些人有了自己的胎儿。 这些是令人难以置信的女人和力量。 我为你们所有人感到自豪。