如何提高自己的英语口语能力?

小酒萍icon
看美剧,听广播,每天都用英语来想问题,然后就是一定要开口说,不然你听得再说,不说也都没有用,而且还要一直说,自己对着镜子练习,还要把自己说的话录下来,这样可以听一下自己哪里有问题,及时改正,还有一点是要注意单词的重音,有的时候重音读错了,就完全变成另一个单词了。不过这个过程是很漫长的,而且不容易坚持,还有一种方法就是报个班,和老师系统的学习。这样也有人练习,比较快。
爱内苹驴
边回答边学习: 标题:How to improve your spoken English
English is very useful for us. So we need to speak English well.
Firstly, you need to speak English every day. If You don't use it, you will never have it.
Secondly,Keep a diary in English. If you do it, you will have a great progess in spoekn English
Thirdly,To listen more English. Listening will help you with your spoken English.
Fourth.Go to English cornor to talk with people. It will help you a lot.So just have a try.
It is impossible to learn English well without hard working.So never give up.
你可能有不懂的词汇:
improve提高 never从不 English cornor英语角
progress进步 hard working努力 without无,没有 impossible不可能的
你会发现我从来不会为拿分而回答问题,只想在帮助别人的同时也提高自己.
所以即使是O分,我也会打那么长长的一段话.
后宫47
多看英语电影,多读书多看报
Godwin英语口语
韩吉君bo