消除胃胀气的办法

众里寻ta寻不到

胃部胀气可能是饮食不规律、不卫生或者服用某些药物刺激引起胃肠道疾病,会导致胃部出现胀气、腹痛等症状。当胃部胀气比较多的时候,可以采取以下方法缓解:
1、可以用热毛巾热敷腹部,也可以用手轻轻按摩肚子,由肚脐四周顺时针按摩,这样可以快速促进肚子内的气体排出,可以缓解胃胀气。
2、可以尝试做屈膝抱腿的动作,重复几次,有时可以缓解胃肠道胀气。
3、胃胀气时可以停止摄入食物,少喝一些粥类,以促进胃部排空,也可以缓解胀气。
4、适量的进行体育运动,能够加快肠道蠕动,从而缓解胃部胀气。
除了以上方法,也可以在医生指导下服用一些促进胃肠动力的药物来进行治疗。
异炳羈垿埖滳癛
1、常喝粥汤
如果腹中胀气,胃里觉得灼热,可以频频而少量地进食米汤、大麦汤或稀的粳米粥、大麦粥。
2、喝点稀醋
若是消化不良引起的胀气,可以每天饮两三次稀醋。将一汤匙米醋加入一杯冷开水中,调匀服下。每天清晨喝一杯柠檬水,也有一定作用。
3、多做运动
若无大病、重病,出现胀气后,应该增加运动,如快步行走、做体操、收腹等。
其实对于养胃护胃,有更好更方便的办法。那就是每天一袋(谓.崧.芝元),养胃护胃 一步到“胃”,保你一生胃无忧。
1, often porridge soup
If the belly flatulence, stomach feel hot, you can eat small amounts frequently and rice soup, barley soup or thin rice porridge, barley porridge.
2, drink dilute vinegar
If flatulence caused by indigestion, drink two or three times a day diluted vinegar. Add a tablespoon of vinegar to a cup of cold water, mix thoroughly and drink. Every morning drink a glass of lemonade, also have a role.
3, do more exercise
If there is no serious illness, serious illness, flatulence, you should increase the exercise, such as brisk walking, doing gymnastics, abdomen and so on.
In fact, for Stomach Huwei, there are better and more convenient way. That is the daily bag (that. Song. Chi Yuan), Stomach Huwei step into the "stomach", Paul stomach your life worry-free.