你问我最想要的是什么是什么歌

百度网友8836f8b
《the art of science》
优莉酱

Excuse me can you do me a favor
抱歉可以帮个忙吗
Tell me who I am,I can’t remember
可否告诉我我是谁,我不记得了
I’m on my way to that mysterious manor
我带着一封神秘的信件
with a mysterious letter
正在前往那神秘庄园的路上
If you ask me what I really want the most
若你问我我最想要的是什么
Actually sorry I don’t know
说实话,抱歉我也不知道
But the most desperate desire
但那最份最深的渴望
Is still deeply in my heart
依然埋在了我的心里
Like the light I always saw in my dream
如同总在梦里见到的那束光
A confused memory
是模糊不清的记忆
Now I have been given a new destiny
而如今我被赋予了崭新的命运
This time I must win the game
这一次我定将赢得胜利
Feel electric current
感受电流穿过
The power of faith
那是信念赋予的力量
Don’t think it’s magic
别以为这是什么魔法
I call it “the art of science ”
我称之为“科学的艺术”
Excuse me can you do me a favor
抱歉可以帮个忙吗
Tell me where I’m from I can’t remember
可否告诉我我来自哪里,我不记得了
Open the old and broken diary in my hands
翻开手中破旧的日记本
I saw the glories in the past
我看见了往日的辉煌
Like the light I always saw in my dream
如同总在梦里见到的那束光
A confused memory
是模糊不清的记忆
Now I have been given a new destiny
而如今我被赋予了崭新的命运
This time I must win the game
这一次我定将赢得胜利
Rap
When I lost the glories lost the memories
当我失去荣耀失去记忆
I even wanted to end everything
我甚至想过要结束一切
You think I'm crazy think I'm puny
你或许认为我疯了,或许认为我很弱小
But you really don’t know who I am sweetie
但亲爱的你并没有真正的了解我
Come on don’t doubt me,let’s make things big
来吧别怀疑我了,让我们做点成就
I will show you the greatest “magic”
我会让你看见最伟大的“魔法”
Well , the prison didn’t kill me
你瞧,监狱并没有致我于死地
Now I’m reborn and finally I will win
如今我重生了,而最终我将取得胜利
Feel electric current
感受电流穿过
The power of faith
那是信念赋予的力量
Don’t think it’s magic
别以为这是什么魔法
I call it “the art of ~”
我称之为“科学的~”
Feel electric current
感受电流穿过
The machine of fate
那是命运齿轮的转动
It’s time to create
是时候去创造
the miracle that will be born
从科学中孕育而生的
in science
奇迹了
新兰永恒loveMYQ
《我要的》你问我要的是什么,听我最爱的歌走遍自己的快乐,画一幅岁月如梦初醒,哼一曲童谣时光启迪,听一段过往环绕鲸云,这朱红韵律,我要的音乐放肆听
177******06
良人的《我要的》:
你问我想要的是什么
听我最爱的歌
走遍自己的快乐
画一幅岁月
如梦初醒
哼一曲童谣
时光启迪