求英语高手帮忙翻译一下这段文字, 谢谢啊

O’Neill’sinventivenessseeminglyknewnolimits.Hewasconstantlyexperimentingwithnewstyles... O’Neill’s inventiveness seemingly knew no limits .He was constantly experimenting with new styles and forms for his plays , especially during the twenties when expressionism was in full swing. Once he used just a single actor, alone on the stage, in his one-act play. In those expressionistic plays, abstract and symbolic stage sets are used to set off against the emotional inner selves and subjective states of mind; lighting and music are employed to convey the changes of mood. As to his language, O’Neill frequently wrote the lines in dialect, or spelled words in ways which indicate a particular accent or manner of speech. This, sometimes, makes his plays difficult to read, but when they are spoken aloud, the sense becomes clear and the meaning is amplified by the accent.
希望不是在网上在线翻译的啊,那准确度太差了
用户名怎这么难
奥尼尔似乎知道没有限制的独创性。他一直在尝试新的风格和形式,特别是在二十几岁时就受到了很多。一旦他只是一个演员,独自在舞台上,在他的独幕剧。在那些表现主义戏剧、抽象、象征性的舞台布景设计是用来对情感的内在自我和主观精神状态、灯光和音乐是用来表达情绪的变化。他经常写的语言,奥尼尔的拼写单词的方言,或者在某个特定的口音,显示和方式的演讲。有时候,这使得他很难读懂,但是当他们大声说,感觉变得清晰,意思是适度的口音。
池凝桖035
奥尼尔的发明似乎知道没有任何限制。特别是他在20年代不断有新的风格和他的戏剧,表现形式的实验时,在已经如火如荼。有一次,他在舞台上只用一个单一的演员,仅在他的独幕剧。在这些表现主义戏剧,抽象的,象征性的舞台布景是用作抵销内部自我的情绪状态和主观的心态;灯光和音乐是用来表达情绪的变化了。至于他的语言,奥尼尔经常说的方言线,或说明的方式,表明特定口音或演讲的方式说话。这一点有时,使他的戏剧难以阅读,但是当他们大声说话时,感觉变得清晰,意义是由口音扩增。
百度网友70f7059
奥尼尔几乎有无限的创意。他在戏剧中不停地尝试新的风格及形式,尤其在20年代表现主义盛行时期。他曾经创作了一个独幕剧,剧中只有一个角色,孤零零地站在舞台上。在这种表现主义戏剧中,剧作家运用抽象的象征性背景来反衬人物的内在情感及个人思想,并通过灯光与音乐表现情绪的变化。语言方面,奥尼尔的台词常常使用方言形式,词汇的拼写常暗含着某种口音或强调。这使得他的戏剧有时难以理解,但是大声说出后,情景就变得十分清晰,内含也更为深刻。
那男苗禄
给你写信了