求高手帮忙翻译句英语,谢谢!有些着急,在线等...

First,bothChineseCommunistsandSovietsweredrivenbyadesiretocategorizeandlabel,tocounta... First, both Chinese Communists and Soviets were driven by a desire to categorize and label, to count and register, alongside the mission to civilize and transform.

Second, as Chen Yongfa has pointed out, the CCP's own past visions of China's different minorities clearly played a major role in the policies they recommended.

Third, the pre-existing links between the Soviets and some of the groups on China‘s border areas complicated the encounter between Soviet and Chinese nationalities policies.

求高手帮忙翻译句英语,谢谢!急着写论文用,谢谢了!!
virgilsparda
首先,在国家发展和转型的过程中,中国和苏联的政党都急于把一切问题分门别类,逐一屡清。
其次,就像陈勇发指出的,中国共产党之前对中国的各种少数群体的重视,的确对他们颁布的政策有着积极的推动作用。
第三,苏联之前和中国边境少数不法群体的联系让中苏两国的政治关系更加复杂了。
kyuhyun贤兔
首先,无论中国共产党和苏联人的愿望所驱使和标签进行分类,清点和登记旁边的使命,以教化和改造。

第二,正如陈臃乏指出,中共自己的中国的少数民族过去不同看法显然发挥了重要作用,他们的政策建议。

第三,和苏联之间的对中国的边境地区的一些团体已存在的复杂联系的苏联和中国之间的民族政策遇到的问题。
乐得月所
有在线翻译软件,就不用干等了
吴所谓说剧给你看
有敏感词啊