求 lady gaga (speechless)中文歌词

心恋之泪
台版专辑中文歌单翻译

Speechless 无言以对

(Lady GaGa/Stefani Germanotta)

I can’t belive what you said to me
我不敢相信你对我说的话
Last night when we were alone
昨晚我们两人独处
You threw your hands up
你举起双手
Baby you gave up, you gave up
宝贝你投降了,你投降了
I can’t believe how you looked at me
我不敢相信你这样看著我
With your James Dean glossy eyes
用你帅气闪亮的双眼
In your tight jeans with your long hair
穿著你的紧身牛仔酷 留著长发
And your cigarette stained lies
还有你用菸头烧过的谎言
Could we fix you if you broke?
如果你坏掉了 我们可以修好吗 ?
And is your punch line just a joke?
难道你那些甜言蜜语只是场笑话 ?
I’ll never talk again
我再也不能言语
Oh boy you’ve left me speechless
噢 男孩 你让我无言以对
You’ve left me speechless, so speechless
你让我无言以对 多麼无言以对
And I will never love again
而我再也不能去爱
Oh boy you’ve left me speechless
噢 男孩 你让我无言以对
You’ve left me speechless, so speechless
你让我无言以对 多麼无言以对
I can’t believe how you slurred at me
我不敢相信你如此的无视我
With your half wired broken jaw
用那歪一边的下巴
You popped my heart seams
你穿透了我的心缝
On my bubble dreams, bubble dreams
刺破了我美梦的泡影,美梦的泡影
I can’t believe how you looked at me
我不敢相信你这样看著我
With your Johnnie Walker eyes
用你醉茫茫的眼睛
He’s gonna get you and after he’s through
他一定会逮到你 当她结束
There’s gonna be no love left to rye
再没有爱情可以被收成
And I know that it’s complicated
而我知道这很复杂
But I’m a loser in love
但我在爱情里是个输家
So baby raise a glass to mend
所以宝贝举起杯来弥补
All the broken hearts
我那些破碎的心
Of all my wrecked up friends
给我那些残败的朋友
I’ll never talk again
我再也不能言语
Oh boy you’ve left me speechless
噢 男孩 你让我无言以对
You’ve left me speechless, so speechless
你让我无言以对 多麼无言以对
And I will never love again
而我再也不能去爱
Oh boy you’ve left me speechless
噢 男孩 你让我无言以对
You’ve left me speechless, so speechless
你让我无言以对 多麼无言以对

Hooow?
Haaaa-oooo-wow?
H-ooow?
Wow

Haaaa-oooo-wow?
H-ooow?
Wow

And after all the drinks and bars that we’ve been to
喝过那麼多杯 去过那麼多家酒吧
Would you give it all up?
你还是要抛弃一切?
Could I give it all up for you?
我可以为你抛弃一切吗?
And after all the boys and girls that we’ve been through
在我们经历了那麼多红男绿女之后
Would you give it all up?
还是要抛弃一切?
Could you give it all up?
还是要抛弃一切?
If I promise to you boy
如果我答应你
That I’ll never talk again
我永远不会再言语
And I’ll never love again
我永远不会再去爱
I’ll never write a song
我永远不会再写歌
Won’t even sing along
连跟著唱都不会
I’ll never love again
我永远不会再去爱
So speechless
多麼无言以对
You left me speechless, so speechless
你让我无言以对,多麼无言以对
Why you so speechless, so speechless?
为何你无言以对,多麼无言以对?
Will you ever talk again?
你可会再度言语
Oh boy, why you so speechless?
噢 男孩 为什麼你如此无言以对
You’ve left me speechless
你让我无言以对
Some men may follow me
有些男人可能会跟著我
But you choose “death and company”
但你却选死亡与陪伴
Why you so speechless? Oh oh oh
为何你无言以对 , 噢 噢 噢
ssbb888888
台版专辑中文歌单翻译

Speechless 无言以对

(Lady GaGa/Stefani Germanotta)

I can’t belive what you said to me
我不敢相信你对我说的话
Last night when we were alone
昨晚我们两人独处
You threw your hands up
你举起双手
Baby you gave up, you gave up
宝贝你投降了,你投降了
I can’t believe how you looked at me
我不敢相信你这样看著我
With your James Dean glossy eyes
用你帅气闪亮的双眼
In your tight jeans with your long hair
穿著你的紧身牛仔酷 留著长发
And your cigarette stained lies
还有你用菸头烧过的谎言
Could we fix you if you broke?
如果你坏掉了 我们可以修好吗 ?
And is your punch line just a joke?
难道你那些甜言蜜语只是场笑话 ?
I’ll never talk again
我再也不能言语
Oh boy you’ve left me speechless
噢 男孩 你让我无言以对
You’ve left me speechless, so speechless
你让我无言以对 多麼无言以对
And I will never love again
而我再也不能去爱
Oh boy you’ve left me speechless
噢 男孩 你让我无言以对
You’ve left me speechless, so speechless
你让我无言以对 多麼无言以对
I can’t believe how you slurred at me
我不敢相信你如此的无视我
With your half wired broken jaw
用那歪一边的下巴
You popped my heart seams
你穿透了我的心缝
On my bubble dreams, bubble dreams
刺破了我美梦的泡影,美梦的泡影
I can’t believe how you looked at me
我不敢相信你这样看著我
With your Johnnie Walker eyes
用你醉茫茫的眼睛
He’s gonna get you and after he’s through
他一定会逮到你 当她结束
There’s gonna be no love left to rye
再没有爱情可以被收成
And I know that it’s complicated
而我知道这很复杂
But I’m a loser in love
但我在爱情里是个输家
So baby raise a glass to mend
所以宝贝举起杯来弥补
All the broken hearts
我那些破碎的心
Of all my wrecked up friends
给我那些残败的朋友
I’ll never talk again
我再也不能言语
Oh boy you’ve left me speechless
噢 男孩 你让我无言以对
You’ve left me speechless, so speechless
你让我无言以对 多麼无言以对
And I will never love again
而我再也不能去爱
Oh boy you’ve left me speechless
噢 男孩 你让我无言以对
You’ve left me speechless, so speechless
你让我无言以对 多麼无言以对

Hooow?
Haaaa-oooo-wow?
H-ooow?
Wow

Haaaa-oooo-wow?
H-ooow?
Wow

And after all the drinks and bars that we’ve been to
喝过那麼多杯 去过那麼多家酒吧
Would you give it all up?
你还是要抛弃一切?
Could I give it all up for you?
我可以为你抛弃一切吗?
And after all the boys and girls that we’ve been through
在我们经历了那麼多红男绿女之后
Would you give it all up?
还是要抛弃一切?
Could you give it all up?
还是要抛弃一切?
If I promise to you boy
如果我答应你
That I’ll never talk again
我永远不会再言语
And I’ll never love again
我永远不会再去爱
I’ll never write a song
我永远不会再写歌
Won’t even sing along
连跟著唱都不会
I’ll never love again
我永远不会再去爱
So speechless
多麼无言以对
You left me speechless, so speechless
你让我无言以对,多麼无言以对
Why you so speechless, so speechless?
为何你无言以对,多麼无言以对?
Will you ever talk again?
你可会再度言语
Oh boy, why you so speechless?
噢 男孩 为什麼你如此无言以对
You’ve left me speechless
你让我无言以对
Some men may follow me
有些男人可能会跟著我
But you choose “death and company”
但你却选死亡与陪伴
Why you so speechless? Oh oh oh
为何你无言以对 , 噢 噢 噢

台湾网友意译(个人觉得意思精确过前一版)
看着你不以为然的甩甩手,想着你昨夜和我说的那些,叫我如何相信,我知道你又放弃了
望向你那依然迷人的长发和那詹姆斯迪恩般不羁的眼睛,试图再骗自己一次,但裤子上的隐约酒渍是怎么回事?叫我如何相信
让我如何去修补这样一个破碎的你,难道你的那些信誓旦旦到头来都只是玩笑一句?!
于是,我沉默了,你让我无言以对。我无话可说,我已无语凝噎。
看着你踉跄的摔坏了下巴,醉醺醺的同我讲着胡话,那些话却像利刃,戳破我的幻想,撕裂我的心伤。
我在你的眼里再也看不到一丁点的爱,从苏格兰威士忌到黑麦威士忌,你的眼里只有酒。
你说你是爱情里的loser,所以你只能用酒精麻醉自己,你说只有酒才是你惺惺相惜的倾吐对象。
想想过去我是怎样看着你醉酒独自神伤,一次次的清晨从酒吧里把醉倒的你带回家。
假如我就此沉默,你愿意不再喝了吗?
但我是如此爱你,让我如何就这样放弃。
无论你曾被爱情怎样伤害,但想想那些爱你的人,难道都比不上你手中的酒瓶,宁愿放弃也在所不惜?!
我要让更多的人听到我的歌,我再也不会只为你一人而唱。
是的,有人听到了,有人反省了
但为什么你却坐在death&company里独自端着你的烟熏薄荷酒一言不发。。。。。。
可曾记得那春天
《speechless》
歌曲原唱:Lady GaGa
填 词:Lady Gaga
谱 曲:Lady Gaga
编 曲:Lady Gaga
歌词:
我不能相信你对我说的话
昨晚当我们独处时
你扬起你的手
宝贝,你放弃了,你放弃了
我简直不敢相信你那样看着我
用你那詹姆斯·迪恩一般有光泽的双眼
你穿着紧身牛仔裤配着你的长发
还有你用烟头烧坏的谎言
如果你心碎了,能不能让我们修好?
还是你的玩笑只是玩笑?
我永远不会再谈
噢,你让我无言以对
你让我说不出话来,如此的无言以对
而我不会再爱
噢,你让我无言以对
你让我说不出话来,如此的无言以对
我不敢相信你如此的无视我
用你那歪斜的下巴表达了你的不屑
你让我心碎
击碎了我对你所有的幻想
我简直不敢相信你这样看着我
用你那尊尼获加般的眼睛
他会俘获你,当他得到你
你将不再喜欢黑麦
而我知道这很复杂
但我是一个爱情失败者
所以宝贝举起杯来祭奠
所有破碎的心
我所有的心碎的朋友
我永远不会再谈
噢,你让我无言以对
你让我说不出话来,如此无言以对
我不会再爱了
噢,你让我无言以对
你让我说不出话来,如此无言以对
Hooow
Haaaa
H-ooow

我们一起去过那么多酒吧,一起共度那么多酒醉灯谜的夜晚
这些记忆你怎么能忘记?
我可以为了你抛弃一切吗?
我们见过那么多的男男女女
这次你又要半途而废吗?
你能放弃这一切吗?
如果我向你保证
我永不再谈
我永不再爱
我将不再写一首歌
甚至不再跟着音乐哼
我将永不再爱
如此的无言以对
你让我无话可说,如此无言以对
为何你不说话,如此的无言?
你还会开口对我说些什么吗?
哦,为什么你这样的沉默?
你让我说不出话来,如此的无言以对
有些人可能会听我的话
但你选择“死亡伴侣”
你现在为什么无话可说了?哦,哦,哦
成kenny小美
要这个干嘛