求翻译,求大神翻译,,要快

ElizabethBlackwellwasborninEnglangin1821,andmovendtoNewYorkCitywhenshewastenyearsold.... Elizabeth Blackwell was born in Englang in 1821,and movend to New York City when she was tenyears old.One day she decided that she wanted to become a doctor.That was nearly impossible for a woman in the nineteenth century.After writingmany letters asking for admission to medical schools,she was finally accepted by a doctor in Philadelphia.She was so determined tjat she taught school and gane music essons to get money for the cost of schooling.
In 1849,after graduation from medical school.She decided to further her education in Paris.She was wanted to be a surgeon,But a serious eye problem forced her to give up the the idea.
Upon returning to the Uniter Stater,She found it difficult to start her education in Paris.she was a woman.By 1875 Elizabeth and her sister,also a doctor,along with another woman doctor ,managed to open a new hospital,the first for women and childern Besides being the first woman physician and founding her own hospital,she also set up the first medical school gor women.
Shadow_Storm0
1821年,伊丽莎白·布莱克威尔出生于英国,她10岁那年,她决定移居纽约。一天,她决定,她想成为一名医生。对于一名生活在第十九世纪的女性来说,那几乎是不可能的。在她多次写信给医学院申请入读后,她终于被一位来自费城的医生接受了。为了赚学费,她在一所学校里教音乐。
在1849年,在她毕业后,她决定去巴黎深造。她是想成为一名外科医生,但是因为严重的眼部问题,迫使她放弃了这个想法。
在返回到美国式,她发现很难开始她在巴黎的教育。因为她是一个女人. 到了1875年,伊丽莎白和她的妹妹,也是一名医生,连同另一个女医生,设法开办一所新医院。成为了世界第一所为妇女和子女也是第一个女医生,并创办了自己的医院,她还成立了第一所为女性授课的医学院。

纯人工翻译。
梦之翼future
伊丽莎白布莱克威尔1812年生于英格兰,在她十岁时搬去了纽约。有一天她决定要成为一名医生。在19世纪的当时,这对于一个女性型几乎是不可能的。在给医学院写了很多入学申请后,她最终被费城的一名老师接受。她如此的有毅力而用教学和上音乐课所得的资金支付学费。
1849年医学院毕业后,她决定去巴黎继续开展教育。她本想成为一名外科医生,但严重的眼科问题迫使她改变了主意。
直到回到美国,她才发现由于女性身份,在巴黎开展教育十分困难。到了1875年,伊丽莎白和她同为医生的姐姐,以及另外一位女医生,建立了第一所为妇女和孩子服务的新医院。除了作为第一个女物理家并成立了属于自己的医院,她同时建立了一所女子医学院。
Aliakxandra
伊丽莎白 布莱克威尔 于1821年出生于英格兰,十岁时移居纽约市。 有一天她决定要当一名医生。在十九世纪这对于一个女人来说几乎不可能。 在向医科学校写了很多信请求录取后, 她终于被费城的一名医生录取。 她的决心非常坚定,taught school and gane music essons(看不懂,拼写有问题)来挣钱交学费。

1894年,在毕业后,她决定去巴黎进一步学习。 她本想成为一名外科医生,但严重的眼睛问题使她不得不放弃这个想法。
在回到美国后, 她发现要去巴黎学习很难,因为她是一个女人。到了1875年,伊丽莎白和她姐姐,同样是一名医生, 还有另外一名女医生,合力开了第一家为妇女儿童的医院。 除了是第一位女医生还有创建了自己的医院以外, 她也创立了第一所医学女校。