求大神翻译成英文,不要谷歌翻译直接复制的,谢谢! 10

(建德市新安江风景区有着比较优秀的自然风景基底,原先单纯的自然风景,观光旅游发展模式逐渐显露出其单调性和局限性。面临新的内外部条件,新安江风景区需要新的转型,即向更积极、... (建德市新安江风景区有着比较优秀的自然风景基底,原先单纯的自然风景,观光旅游发展模式逐渐显露出其单调性和局限性。面临新的内外部条件,新安江风景区需要新的转型,即向更积极、综合多样的风景保护、资源利用、旅游度假的方式转变。本次规划打造了以自然山水和良好生态环境为依托,以水上活动、风景游览、山体休闲为特色的具风景游赏、休闲度假、生态保全功能的江河型风景区。) 展开
碍你眼rny
翻译如下
Jiande Xin'An River scenic area has a natural scenic substrate relatively good, the original pure natural scenery, tourism development mode is gradually showing its monotonicity and limitations. Facing the new internal and external conditions, the Xin'An River scenic area needs a new transformation, namely to the more positive, comprehensive and diversity landscape protection, utilization of resources, tourism mode. The plan to build the natural scenery and good ecological environment as the basis, to the river scenic area, scenic water sports, mountain recreational features with sightseeing, leisure vacation, ecological security function
追答
望采纳
UkissYou
中文都读不顺。。。