求20句定语从句及其翻译

zcyyxv
分值太低,
This is the girl who is my sister,这个女孩是我的妹妹。
I like playing game while can make me feel happy,我喜欢玩能让我感觉到快乐的游戏。
I do not like the boy whose shoes are dirty我不喜欢鞋子脏的男孩。
Teach dislike the student who does not like study老师不喜欢讨厌学习的学生
This is the thief who stole my book这是偷了我书的那个小偷,
The girl whose Mather
Is teacher is waiting for me那个妈妈是老师的女孩正在等我,
The house which we once lived in now is broken。我们曾经住过的房子现在坏了