用What's the matter?来写对话

2人对话10句... 2人对话 10句 展开
我爱学习112

写作思路:想象一个情景,假设自己没有睡好,把What's the matter引出来即可。

A: I feel verysleepytoday.

我今天觉得好困。

B: What's thematter? Didn't you get enoughsleeplast night?

怎么回事?你昨晚睡够了吗?

A: Ifell aseelpvery late. I didn'tsleepwell last night.

我很晚才睡着。我昨晚没睡好。

B: Are you worried about something?

你是在担心什么事情吗?

A:These things happen.

这种事情也是有可能发生的。

B:Take it easy. Things will look better tomorrow.

放轻松,事情明天会好起来的。

上海楠贝
张020619

Doctor:Hello,Jimmy.
Jimmy:Hi,doctor.
Doctor:What's the matter with you?
Jimmy:I feel ill.
Doctor:You look ill.Open your mouth,Jimmy.Show me your tongue.Say,'Ah'.
Jimmy:Ah.
Doctor:Oh,Jimmy!You have a bad cold.You should have a rest and you should drink a lot of water,too.I give you some medicine.Take this medicine three times a day,then you will feel better soon.
Jimmy:Thank you,doctor.
Doctor:You're welcome.
蓝按未遇
可以自己先编一下,打个草稿,然后再用中文翻译成英文就可以哦。