“本来这个世界已经没有值得我去爱的人,但是现在有你”翻译成英语

如题“本来这个世界已经没有值得我去爱的人,但是现在有你”翻译成英语一定要准确!... 如题“本来这个世界已经没有值得我去爱的人,但是现在有你”翻译成英语
一定要准确!
瞳孔中人
此句不应进行字对字的直译,应当将其意译,经思量之后得出:
At first, I thought that nobody deserved my love in this world, but the appearance of you changed my idea.
意思是:起初,我认为这个世界上不再有值得我去爱的人了,但是,你的出现改变了我的想法。
这个表达更加地道,符合英文表达习惯。
是不是和楼主所要表达的意思一样呢?
敬请借鉴!
吸脑鬼
There used to be no one in this world worth loving, but now there's you.
十心_木
There used to be no one worth loving in this world untill you appeared
百度网友f654e16
本来这个世界已经没有值得我去爱的人,但是现在有你

Originally this world has no worthy person to love me, but now you have

Had the world has not worth my love, but now we have your

Actually, this world is not worthy of my love of people, but now you

This world already has not originally been worth the human who I love, but the present has you
菜鸟瞎扯淡
in this world,there is noone can hardly Touch my heart but you ,my dear ,foreverlove!