帮我把这段英文翻译成中文。谢谢。

Herearesomepicturesofmanchester,thatitookfromtheroofatwork.Hopeyoulikethem.Itisreally... Here are some pictures of manchester, that i took from the roof at work. Hope you like them. It is really a nice place to be.

It is such a shame that we can't chat or see each other until Friday. I know that it will be even better when i do see you. Our love WILL last forever.
Sam, I don't know why i have fallen for you. But i have, and in a big way. Hope you understand what i mean by this.... But what i really mean is that i love you in such a big way, I just can't believe it.
Love you so much my darling.
最主要是这段:I don't know why i have fallen for you. But i have, and in a big way. Hope you understand what i mean by this.... But what i really mean is that i love you in such a big way, I just can't believe it.
ron321
这是一些曼彻斯特的照片,是我上班时在屋顶拍的,希望你能喜欢。住在这里真不错。

真是遗憾啊,我们直到下周五才能见面聊天。我知道跟你相见总是最棒的,我们的爱永不改变。

萨姆(Sam), 不知道我为什么爱上了你。 可我确实已经爱上你了,爱的那么强烈。 希望你能明白我这些话的意思...不过我真正想说的是爱你爱的那么深,连自己都几乎不相信了。

永远爱你,亲爱的!
我里瓦
这里有一些照片曼彻斯特,我在工作中从屋顶了。 Hope you like them.希望你喜欢他们。 It is really a nice place to be. It is such a shame that we can't chat or see each other until Friday.这实在是一个不错的地方。它是这样的耻辱,我们不能聊天或看对方,直到星期五。 I know that it will be even better when i do see you.我知道,这将是更好的时候我也看到你。 Our love WILL last forever. Sam, I don't know why i have fallen for you.我们的爱会永远延续下去。山姆,我不知道为什么我为你倒下。 But i have, and in a big way.但我有,在一个大的方式。 Hope you understand what i mean by this....希望你明白我的意思这.... But what i really mean is that i love you in such a big way, I just can't believe it. Love you so much my darling.但我真正的意思是,我爱你在这么大的,我只是不能相信。爱你这么多我亲爱的。
百度网友da20fd0c7
这有一些曼彻斯特的图片,我工作时在屋顶上拍的,希望你喜欢。相当美的地方。

到周五前我们不能聊天、见面,真扫兴。我知道我们见面会好很多。我们爱到永远。
萨姆,我不知道为什么爱你,但是我确实爱了,很深。希望你能明白我的意思...但是我的意思是我爱你那么深,我自己都无法相信。
深爱着你,我的宝贝。
蓝煦凌
这有一些曼切斯特的照片, 是我工作的时候从屋顶拿来的,那真是一个好地方,希望你能喜欢这些照片。
星期五之前我们都不能见面,聊天,这真是让我很难受。 见到你就感觉好多了。我们的爱会永不改变。
山姆, 我不知道我为什么爱上了你, 但我真的爱你, 如此爱你。 希望你能明白我的意思。 但是我真的想说的是, 我居然这么疯狂的爱着你, 我都觉得难以置信。
真的爱你, 亲爱的。
注册名可真难起
最主要的这段:我不知道为什么如此爱你。但我知道我就是非常爱你。希望你明白我所说的。。。我真正的意思是我非常爱你,这令我自己都不敢相信。