最近有没有什么好听的新歌?

XtinaBt0028
韩国 Nobody -Wonder Girls Food Song -Wonder Girls So Hot -Wonder Girls Saying I Love You -Wonder Girls �6�9�0�9 �6�9�0�9 一天一天 -bigbang Wonderful -bigbang �1�4�3�1 �8�5�3�5 / 红霞 -bigbang Number 1 -bigbang �2�5�3�1�1�5�9�9 �2�7 -金钟国 �0�3�4�5�2�5 -孙丹菲 一分一秒 -epik high 幻想的同桌 -H-Eugene �5�1�0�5�5�1�2�7 感应 -尹何 �1�7�9�6�6�3�2�1 爱情之后 -F.T.Island Hot Girl -Seeya �3�3�8�5�9�3 -2AM 10�3�9 �0�7�3�9�2�3 10�3�9 10分滿分中的10分 -2PM LOVE -Brown Eyed Girls My Style -Brown Eyed Girls 中国 想不通 我们都一样 我不是在笑 错吻你的脸 -王子 说好的幸福呢 -周杰伦 花海-周杰伦 沿海公路的出口 -SHE 画心-张靓颖 下雨天 -南拳妈妈 女生-黑girl 谁说-黑girl 我还想她 -林俊杰 洛丽塔 -卓亚君 棉花糖 -至上励合 白色羽毛 - 慢慢纪念 -郭静 新不了情 -薛凯琪 一个人失忆 -薛凯琪 不够成熟 -BY2 黑白照 -邓丽欣 原谅我 -肖敬腾 寂寞还是你 -肖敬腾 我爱的人 -林宥嘉 幸福的风 -杨宗纬 安静了 -SHE 我们就到这 -梁静茹 如果能在一起 -梁静茹 突然想起你 -五月天 分手礼 -元卫觉醒 都是新歌,而且比较火的,好听的!
剑仙莲沼D52r
` 都是欧美的歌,只要你肯听,你就喜欢听! 这绝不是复制作品,都是本人玩乐队时玩过觉得好的歌,都是绝对经典好听的歌,都是近来的新歌! 为免被复制大家认准(醉了都要喝)专注~! green day: (淡淡忧伤) 朋克风格 (Wake me up when september ends, Boulevard Of Broken Dreams,hold on) marilyn manson: (颓废加超伤感) 另类金属风格 (Lamb of god, Putting Holes In Happiness-Marily, If I was your vampire) linkin park:(新金说唱) (numb,in the end,leave out all the rest) simple plan: (欢快) 朋克风格 ( welcome to my life, perfect world, when I'm with you) nirvana: (木吉它经典民摇) (lake of fire, come as you are, about a girl-bleach) Ozzy : (重金属) (I don't wanna stop,Bark At The Moon,no easy way out) slipknot: (劲爆加狂野) slipknot风格 (put it out, eyeless,before I forget) Korn: (死金) (word up,twisted transistor,coming undone,right now) paramore :(欧美女歌手)很喜欢的EMO~ all we know, pressure, emergency,brighter,here we go again,let this go, heart, whoa, conspiracy, franklin。 `
天空470
-- 好听的音乐- - 爱转角 你的香气 擦肩而过 枫 放生 对望 孤儿仔 天空之城 乐园 梦蝶 狗尾草 轨迹 甜甜的 平凡-古巨基 再见小时候 酷爱-张敬轩 吻的太逼真-张敬轩 不值得 -梦飞船 即使知道要见面