怎么写英语感谢信并带有圣诞节祝福

帮手写英语感谢信并带有圣诞节祝福内容感谢外教老师给我们上的低碳生活课程(后面请帮帮写)并祝外教老师圣诞节快乐(麻烦给我两篇)... 帮手写英语感谢信并带有圣诞节祝福内容 感谢外教老师给我们上的低碳生活课程(后面请帮帮写) 并祝外教老师圣诞节快乐(麻烦给我两篇) 展开
亦如hh

Dear wangxiaomen:

Thank you for your continued help,without which,I can't do well inmy English study. .

lt's universally acknowledged that you're a experienced teacher,whocan make each clalovely and interesting by telling stories,singing a songand even playing some games.

We are always deeply attracted in it and step foward day by day.

The twentieth Teacher's Day is coming,l wish you happy andsuccein everything .

yours

一封优质的感谢信不需要太长,也不要过分宣泄自己的感激之情,简单诚挚就好。

1. 问候

在多数情况下,“Hi [Name]”就够了。不过在稍微正式的语境下,比如写给你的领导、人事经理或者你的教授,用“Dear [Name]”会更合适。但如果是在非常正式的语境下,则应使用“Dear Ms/Mr. [Last Name],”。

2. 正文

首先说明收件人具体帮了你什么。虽然偶尔使用笼统的感谢也可以,但具体说明帮助的内容会显得更实诚。比较一下以下两种说法:

笼统感谢:Thanks for always being willing to lend a hand when I need you

具体感谢:Thanks for putting in extra time to make our presentation a success.

然后列举一下帮助的相关细节,包括对方做了哪些你觉得特别有用的事,或者说哪方面的帮助是远超过普通人的。不要小看细节,这些细节的娓娓道来,将使收件人充分感受到你是多么重视他(她)的付出。

3. 结尾

一般在信的末尾写上“Thanks again”,并附上你的签名就够了。

小贴士

如果你想快速将感谢信发给对方的话,使用电子邮件是个不错的选择。但如果是对于一些重要场合的帮助,比如律师事务所的面试,寄送一封亲笔手写的感谢信则会更佳。考虑一下你收到帮助的场景并做出合适的选择。

家和万事兴2306

1、May your christmas be filled with special moment, warmth, peace and happiness,

the joy of covered ones near, and wishing you all the joys of Christmas and a year of happiness.

愿你的圣诞充满温馨,祥和,与亲人团聚的快乐,祝圣诞乐陶陶,新年乐无限。

2、Wishing you every happiness when Christmas is near, and expressing appreciation for your cares andconcerns during the year.   圣诞即将来临,祝你快乐幸福,对你一年来的关心和照顾表示衷心的感谢。

3、Thinking of you at Christmas with a wish that is warm and sincere. Have a wonderful Christmas andjoyous New Year!   以真挚热诚的祝福,在圣诞之际思念你。祝圣诞快乐,新年快乐!

4、Christmas time is here. I hope you have a wonderful New Year. May hold happy hours for you

圣诞来临,祝新年快乐,愿你时时刻刻幸福欢乐

5、It seems that Christmas time is here once again, and it is time again to bring in the New Year.

We wish the merriest of Christmas to you and your loved ones,and we wish you happiness and prosperity in the year ahead.

圣诞节转眼又到,又该迎接新的一年了。我们向你及你的亲人们致以最美好的圣诞祝福,愿你在新的一年里事业兴旺,幸福美满!

匿名用户
Dear xxx

This Christmas greeting is especially meant for you.At Christmastime to you,a special wish for every pleasant thing that just the very nicest kind of Christmas Day can bring.To you,another wish...Saying Merry Christmas is nothing unusual,but this greeting comes to say you are wished the kind of Christmas that outshines all the next

Yours sincerely,
xxx

亲爱的某某:

这圣诞问候是专属于你的.在圣诞节,特别地祝福你,原美好的圣诞节给你带来最开心的事,再次祝愿你...不同寻常的,并非是说声圣诞快乐,而是祝福你今年的圣诞比往年更璀璨!

敬礼!
某某
匿名用户
好好写,认真写
匿名用户
哦哦。慢慢写。