求英文面试自我介绍,我应聘的DCC,就是文控

RT在线等,急简单的自我介绍,比如毕业于XX学校,现在在读成人本科。工作了6年了,一开始在一家日资企业工作,做文员,工作两年,后来来XX公司,工作4年,做的是DCC,现在... RT
在线等,急
简单的自我介绍,比如毕业于XX学校,现在在读成人本科。工作了6年了,一开始在一家日资企业工作,做文员,工作两年,后来来XX公司,工作4年,做的是DCC,现在公司倒闭了。还有就是客套话呃。
清淡还顺心的彩旗7018
It is my honor to introduce myself here . My name is XX , was graduated from the XXX school , now I am taking the part-time course of university .

I have 6 years ' work exprience . The first job is a clerk in one Japanese-funded enterprise for 2 years . Since that I have worked in XX commpany to be DCC for 4 years till it closed .

I am familiar with the DCC job . I hope I could dedicate myself for your company and improve myself with your company together .
(我对DCC 工作很熟悉,我希望我能为贵公司奉献我的经验,和公司一起成长)

Thank you !