ALL THERE IS(《和从前不一样》英文版 哪能听?韦唯歌词带翻译 谢谢了 20

SomebobytoldyouIwaslettinggoThatIWouldwantTomakeitonmyownThethoughthasneverEvencrosse... Someboby told you
I was letting go
That I
Would want
To make it on my own
The thought has never
Even crossed my mind
You should know me better

I never wanna live without you love
Never wanna lose your tender touch
Never wanna live without your kiss
That’s all there is
You should never have to wonder why
I never wanna say goodbye
That’s all there is

Sometimes it seems
I think it’s all about me
I don’t
Intend
To act so selfishly
Deep in my heart
I share each day with you
You should know me better

Everytime you’re feeling lonely
I will run to you
You’ll never have to see me walk away

When you think love is a one way street
When you feel your heart and soul is weak
I will run to you
零肆好玩
ALL THERE IS(《和从前不一样》

这个地址是这首歌曲的下载地址:
http://qstream-down.qbrick.com/04554/allthereis_engmain.mp3
你看看能不能下。。

这个是韦唯的所有英文专集的地址:
http://www.weiweimusic.com/cn/music.php

以下是歌词翻译:

ALL THERE IS
如此而已

Someboby told you
有人告诉你
I was letting go
我选择放手
That I
而我
Would want
却想要
To make it on my own
独自一人承担
The thought has never
这种想法从未
Even crossed my mind
经过我的心灵
You should know me better
你应该更懂我

I never wanna live without you love
没有你爱,我无法生存
Never wanna lose your tender touch
不想失去你温柔和呵护
Never wanna live without your kiss
没有你的亲吻,我不愿苟活
That’s all there is
一切如此而已
You should never have to wonder why
你不必问为什么
I never wanna say goodbye
我不愿意说再会
That’s all there is
就是如此而已

Sometimes it seems
有时似乎如此
I think it’s all about me
一切因我而起
I don’t
我并不
Intend

To act so selfishly
显得如此自私
Deep in my heart
在我内心深处
I share each day with you
天天与你分享
You should know me better
你应该更懂我

Everytime you’re feeling lonely
当你感觉孤单
I will run to you
我会奔向你
You’ll never have to see me walk away
永远不会离开你

When you think love is a one way street
如果你认为,爱是单行道
When you feel your heart and soul is weak
如果你感觉,身心都疲惫
I will run to you
我会奔向你

我翻完拉。。。
匿名用户
htyj
心中之美城
"遇见 - 孙燕姿
词:易家扬
曲:林一峰
听见 冬天的离开
我在某年某月 醒过来
我想 我等 我期待
未来却不能因此安排
阴天 傍晚 车窗外
未来有一个人在等待
向左向右向前看
爱要拐几个弯才来

我遇见谁 会有怎样的对白
我等的人 他在多远的未来
我听见风来自地铁和人海
我排着队 拿着爱的号码牌
阴天 傍晚 车窗外
未来有一个人在等待
向左向右向前看
爱要拐几个弯才来
我遇见谁 会有怎样的对白
我等的人 他在多远的未来
我听见风来自地铁和人海
我排着队 拿着爱的号码牌
我往前飞 飞过一片时间海
我们也曾在爱情里受伤害
我看着路 梦的入口有点窄
我遇见你是最美丽的意外
总有一天 我的谜底会揭开"