帮忙把下面这段中文翻译成英语

帮忙把下面这段中文翻译成英语我成功的秘诀就是踏踏实实的做事情。把该做的事情做好。不好高骛远,不多想,做好眼前的事情,认认真真,尽力而为。只有把眼前的事情做好后才能更有经验... 帮忙把下面这段中文翻译成英语我成功的秘诀就是踏踏实实的做事情。把该做的事情做好。不好高骛远,不多想,做好眼前的事情,认认真真,尽力而为。只有把眼前的事情做好后才能更有经验根据前面是经验,决定下一步的开始。只有踏实做事,心不浮躁,对自己负责,才能把事情做好。 展开
woainimamw
The secret of my success is to do things. Do the right thing. Not ambitious, not to think, to do things seriously, do the best. The only thing to do is to have more experience in front of the experience is based on the decision to start the next step. Only practical work, the heart is not impetuous, responsible for their own, in order to do a good job.