德芙的英文是什么意思

少盐刮油c0
德芙的英文是:Dove,是“ DO YOU LOVE ME”的缩写。
dove:n.鸽子(白鸽常作为和平的象征);鸽派人物,温和派人物(尤指愿意和平与谈判而不愿战争的从政者)。

扩展资料

  Dove@. That's a well-known brand in China.

  德芙,是中国的著名品牌。

  Experts have devised a formula for what they believe is the perfect hair wash.

  英国默西塞德郡德芙美容产品研究中心的'专家们通过一项长达6个月的研究发明了一种“完美洗发”方式。

  You'll probably find Dave at the pool hall& he often hangs out there.

  你将可能发现德芙在客厅里,而且经常散装在那。

  My good friends Mark Adams, Greg DeSalvo and Dave Doran helped keep me sane;

  我的好朋友马克艾达姆斯,格雷戈德萨沃和德芙多兰帮忙助我保持健康;

  Like your hair, like a Dove dark chocolate-like shiny, just like in the night sky.

  喜欢你的头发,就像德芙巧克力般黝黑发亮,宛若夜空。