帮帮忙 、 翻译一下这段英语文章 !!!

Apartfromtears,onlytimecouldweareverythingaway.Whilefeelingisbeingprocessedbytime,con... Apart from tears, only time could wear everything away. While feeling is being processed by time, conflicts would be reconciled as time goes by, just like a cup of tea that is being continuously diluted.

There is someone that is coming or passing away in your life around the clock, so you may lose sight of those seen, and forget those remembered. There is gain and loss in your life, so you may catch sight of those unseen, and remember those forgotten. Nevertheless, doesn‘t the unseen exist for sure? Will the remembered remain forever?

If you were a teardrop;In my eye,
For fear of losing you,I would never cry
And if the golden sun,Should cease to shine its light,
Just one smile from you,Would make my whole world bright
丁当张
很优美的一段文字,我来帮你翻一下吧:)希望你满意。

Apart from tears, only time could wear everything away. While feeling is being processed by time, conflicts would be reconciled as time goes by, just like a cup of tea that is being continuously diluted.
除了泪水,也只有时间能抹去一切。 感情被时间处理,矛盾被时间化解,就像一杯茶水,一次次的不断被冲淡。

There is someone that is coming or passing away in your life around the clock, so you may lose sight of those seen, and forget those remembered. There is gain and loss in your life, so you may catch sight of those unseen, and remember those forgotten. Nevertheless, doesn‘t the unseen exist for sure? Will the remembered remain forever?
时时刻刻,都会有人进入或者离开你的生活,所以你可能会忽视那些你看到过的,忘记那些你记住过的。人生是有得有失的,所以你会发现一些没被看到的,记起那些已被遗忘的。不管怎样,没有被看见就真的不存在吗?被记住的将永远不被忘记吗?

If you were a teardrop;In my eye,
For fear of losing you,I would never cry
And if the golden sun,Should cease to shine its light,
Just one smile from you,Would make my whole world bright
如果你是一滴泪水;我眼中的泪水,
因为害怕失去你,我将不会哭泣
假如金黄的太阳,将不再散发光芒,
你的一个微笑,也同样能把我的世界照亮。
千岛小寻
除了眼泪,就是时间,能冲刷一切的。虽然感觉是受到时间处理,能冲刷冲突随着时间的推移,就像一茶正在不断稀释杯。

有地有人进入或进入你的生活,每天24小时了,所以你可能会失去,看见的,看不见了;记住的。有得到和在你的生命损失,所以你可以看见那些看不见的,记住那些遗忘。然而,是不是就看不见的存在?记住的,永远不会消失?

如果你是我眼里的;在我的眼睛,
为了不失去你,我将永不哭泣
如果金色的阳光,停止了它耀眼的光芒,
你的一个微笑,将我的整个世界光明
87hao
除了眼泪,只有时间能冲刷一切。所以我现在所能做随着时间的推移,就像一杯茶,然后等待着老死。

有人进入或离开你的生命中,所以,看见的,看不见了;记住的,遗忘,。那里有得到和失落。在你的生活,那么你可能看不见的,看见了;遗忘的,记住了。然而,不是看不见的存在?要记住的,是不是永远不会消失?

如果你是我眼中的一滴泪,。
因为我害怕会失去你,我将永不哭泣
如果金色的阳光;停止了它耀眼的光芒光明,
你的一个微笑;将照亮我的整个世界
逝去的唐塔
除了眼泪,只有时间可以冲刷一切。
感觉会被时间消磨处理;冲突会随着时间的推移,渐渐归于平静。就像一杯茶慢慢被水稀释变淡。

每时每刻,都会有人融入或离开你的生活。
以前看见的,看不见了;以前记住的,再也记不住了。人生,有得必有失。
所以你会发现一些没被看到的,记起那些已被遗忘的。不过,难道看不见的就一定不存在了吗?难道记住了的就永远不消失了吗?

如果你是我眼睛里的一滴晶莹的泪珠,
为了不失去你,我将永远不会哭泣
如果金色的太阳,停止放射它耀眼的光芒,
那么只要你的一个微笑,我的世界将霎时重新明亮。
文少爷163
除了眼泪,只有时间能冲刷一切。所以我现在所能做随着时间的推移,就像一杯茶,然后等待着老死。

有人进入或离开你的生命中,所以,看见的,看不见了;记住的,遗忘,。那里有得到和失落。在你的生活,那么你可能看不见的,看见了;遗忘的,记住了。然而,不是看不见的存在?要记住的,是不是永远不会消失?

如果你是我眼中的一滴泪,。
因为我害怕会失去你,我将永不哭泣
如果金色的阳光;停止了它耀眼的光芒光明,
你的一个微笑;将照亮我的整个世界