求助,英语高手 5

a.IfanimmigrationofficerwhoholdsthepositionofimmigrationmanagerorhasSchedule3delegati... a. If an immigration officer who holds the position of immigration manager or has Schedule 3 delegations or above is satisfied that a police certificate is not available or unduly difficult to obtain from a particular country, then that immigration officer may require the applicant to make and provide a separate statutory declaration in both English and the applicant's own language. 展开
Bigsister
如果拥有移民经理职位的移民官,或有附表3的代表团或以上信纳警方证书不可用或不适当很难获得来自某一国家,那么移民官可以要求申请人作出,并提供一个在英语和申请人自己的语言独立的法定声明。
自己再整理一下
狗窝窝54
一个。如果移民官谁拥有移民经理的职位,或有附表3的代表团或以上信纳警方证书不可用或不适当很难获得来自某一国家,那么移民官可以要求申请人作出,并提供一个在英语和申请人自己的语言独立的法定声明。
01我450
如果移民官认为移民经理职位或有计划的3个代表团以上是满意的,警察的证书不可用或过分难从一个特定国家获得,那么,移民官员可以要求申请人作出提供中英文和申请人的语言独立的法定声明。