求翻译下面的这篇文章

Muchmeaningcanbecarriedwithoureyes,soitisoftensaidthateyescanspeak.Doyouhavesuchakind... Much meaning can be carried with our eyes, so it is often said that eyes can speak.
Do you have such a kind of experience? In a bus you may look at a stranger, but not too long And if he finds that he is being looked at, he may feel uncomfortable. The same in daily life. If you are looked at for more than necessary, you will look at yourself up and down, to see if there is something wrong with you. If nothing goes wrong, you will feel angry toward the person who is looking at you that way. Eyes do speak, right?
Looking too long at someone may seem to be impolite. But sometimes things are different. If a
man looks at a woman for more than 10 seconds, it may mean that he wishes to attract her attention, to make her understand that he loves her. When two people are in a conversation, the speakers will only look at the listener from time to time,in order to make sure that the listener does pay attention to what he or she is speaking. Lovers will enjoy looking at each other or being looked at for a long time, to show something that words cannot express.
Clearly, eye contact should be done according to the relationship between two people and the place where you stay.
zhouhao1996719
很多的意思都可以用我们的眼睛来表达,所以人们常说,眼睛会说话。
你是否有这样一种体验?在公交车上你可能会看着一个陌生人,但时间不会太长,如果他发现有人在看他,他会觉得不舒服。同样在日常生活中。如果你被别人看超过正常的时间,你就要看你自己了,是不是你有问题。如果没有问题,你会向谁那样看着你的人生气。眼睛会说话,对吗?
过久的盯着别人看似乎是不礼貌的。但有时事情是不同的。如果一个
男人看女人超过10秒钟,这可能意味着,他想引起她的注意,想让她知道他爱她。当两个人谈话时,说话人只会看别人的时间过长,为了确保听众注意到他或她是说。爱人们将享受看着对方或被人看了很长一段时间,来表达一些文字无法表达的东西。
显然,目光交流应该根据两人的关系和你呆的地方的来做。
小仙游来
可以进行很多的意思与我们的眼睛,所以人们常说,眼睛会说话。
你有这样一种体验?在公交车上你可能会看着一个陌生人,但时间不会太长,如果他发现有人在看他,他会觉得不舒服。同样在日常生活中。如果你看着超过必要的,你就看你自己了,如果你有问题。如果没有问题,你会向谁人那样看着你生气。眼睛会说话,对吗?
过久的盯着别人看似乎是不礼貌的。但有时事情是不同的。如果一个
男人看女人超过10秒钟,这可能意味着,他想引起她的注意,想让她知道他爱她。当两个人谈话时,说话人只会看别人的时间过长,为了确保听众注意到他或她是说。爱好者将享受看着对方或被人看了很长一段时间,显示一些文字无法表达。
显然,目光交流应该根据两人的关系和你呆的地方之间的。
百度网友42456b7
我们的眼睛能传达很多信息,所以我们常说眼睛会说话
你有这样的经历吗?当你在公交车上看一名陌生人,不要太久。如果他发现他被你观察,他会觉得很不舒服。在你的生活中也是一样,如果你被莫名其妙的盯着看,你也会低下头来看姿势是不是有什么不对劲的地方。如果没有,你就会对对方这样看着你感到很生气。眼睛确实能说话,不是吗?
盯着一个人看太久是一件不礼貌的事情。但也有特殊情况。如果一个男人看一个女人超过十秒,这个可能意味着他想吸引她的注意力,让她理解他爱她。如果两个正在聊天的人,说获得人会是不是的看着倾听的人,来确定那个人在听他说话。爱人喜欢彼此注释很长时间来表达一些语言无法表达的感情
显然,眼神交流应当根据两个人之间的关系和所处的地方来决定