求英语学霸帮忙解答!

一、选出画线部分读音不同的选项。()1,、A、meanB、breakfastC、meatD、eat(画线部分:ea)()2、A.knowB.showC.nowD.no(画... 一、选出画线部分读音不同的选项。
()1,、A、mean B、breakfast C、meat D、eat (画线部分:ea)
()2、A.know B.show C.now D.no (画线部分:ow; 最后一个:o)
()3、A.school B.chess C.chicken D.China (画线部分:ch)
()4、A.four B.our C.your D.floor (画线部分:our; 最后一个:oor)
()5、A.when B.why C.who D.what (画线部分:wh)
二、短语翻译。
1.回答他的问题__________ 2.踢足球__________
3.我最喜欢的颜色__________ 4.交朋友__________
5.音乐俱乐部__________ 6.go to a movie__________
7.a funny book__________ 8.play the piano__________
天秤无忧

1. B

2. C

3. A

4. B

5. C

  1. answer his question

  2. play football

  3. my favorite color

  4. make friends with

  5. music club

  6. 看电影

  7. 一本有趣的书

  8. 弹钢琴

秘制酱香烤鸭
bcadc(第二个不知道你要干嘛)(采纳吧!伟大的楼主!你的光辉将照耀四海!
猫小洛lotez
BCABC

answer his question, play football, my favorite color, make friends, music club, 去看电影, 一本搞笑的书,弹钢琴
BCABC
answer his questions
play football
my favourite colour
make friends
Music club
去看电影
一本有趣的书
弹钢琴
忆吗满456
以上回答你满意么?