myschool英语作文带翻译

匿名用户
My school is very beautiful,There have many f riendly classmates and teachers .I love my school,because in there I learned many knowlegeable and have so many good friends.Also my school have flowers,trees and so on .Although now I left school,
but I will always remenbered my schooo,beatiful school.
When I grow up,Iwill come back to school ,I will take many money to my school and let them built many high building to make students sudy.I hopo the school will be beautiful and beatiful评论(12)3915Howard  2009-01-26我的学校非常美丽,有很多和善的同学和老师,我爱我的学校,因为在那里我学了很多知识还交了很多好朋友。并且我的学校有花草树木。虽然现在我离开了学校,但我将会经常想起我的学校,美丽的学校。
长大后,我将回到学校,我会捐好多钱给我的学校让他们建很多高楼来让学生学习。我希望学校会变的越来越美丽
大风第一
bian 666666666666666666666666666666666666
189*****169
作业帮是干什么用的