帮我翻译一下这篇文章

InEngland,peopleoftentalkabouttheweatherbecausetheycanexperiencefourseasonsinoneday.I... In England , people often talk about the weather because they can experience four seasons in one day. In the morning the weather is warm just like in spring. An hour later black clouds come and then it rains hard. The weather gets a little cold. In the late afternoon the sky will be clear , the sun will begin to shine, and it will be summer at this time of a day.
In England, people can also have summer in winter, or have winter in summer. So in winter they can swim sometimes, and in summer sometimes they should take warm clothes.
When you go to England, you will see that some English people usually take an umbrella or a raincoat with them in the sunny morning, but you should not laugh at them.
If you don’t take an umbrella or a raincoat, you will regret later in the day.
巫马乐昀ae
在英国,人们经常谈论天气,因为他们能在一天里感受到四季。早上,天气是暖和的春天一样。一小时后也许就会乌云满布,然后下起大雨,天气会变得有点冷。在傍晚,天空会变得澄澈,太阳将再一次开始散发光芒,就像是在夏天的感觉。
在英国,人们也可以在冬季有夏天的感觉,在夏季有冬季的感觉。所以在冬天他们有时能游泳,在夏天的时候,有时应该穿暖和的衣服。
当你到英国去,你会发现一些英国人通常带把雨伞或雨衣在阳光明媚的早晨,但是你不应该嘲笑他们。
如果你不带雨伞或雨衣,迟早你会后悔的。
cyhgogo
在英国,人们经常谈论天气,因为他们能在一天经历四时变迁。(英国的)早上温和彷如春天,一小时后,乌云密布,狂风暴雨,开始变冷。下午天空开始晴朗,太阳照耀大地,就像夏天。

在英国,人们能在冬天里感受到夏天,反之亦然。他们有时在冬天游泳,或在夏天穿上防冻衣物。

当你去到英国是,你会见到一些民众在阳光普照的早上,带上雨伞和雨衣,但你不能取消他们。

如果你不带雨伞和雨衣,稍后你就会后悔。(因为很快天公不作美)
梁丘佐
在英国,人们常常谈论天气,因为他们可以经历四个季节。早上天气很暖和,就像春天。一小时后,那乌云是下雨。天气变得有点冷。下午天将开始,太阳一出来,将夏天在一天。
在英国,人们也会有夏天,夏天或冬天。所以在冬天他们可以有时,夏天有时他们需要温暖的衣服。
当你去英国,你会看到一些英文的人通常采取雨伞或与他们在阳光明媚的早晨雨衣,但你不应该笑。
如果你不采取雨伞或雨衣,你会后悔在当天晚些时候。

参考资料: 金山词霸,在线翻译

clairwendy
在英国,人们常常谈论天气,因为他们可以在一天内经历四季。在上午的天气是温暖的春天一样。一小时后乌云来,然后下雨努力。天气变得有点冷。在傍晚的天空会晴朗,太阳将开始发光,并会在这个夏天的一天时间。
在英国,人们还可以在冬天夏天,冬季或夏季。因此,在冬天,他们可以游泳,有时,夏天有时他们应采取保暖的衣服。
当你去英国,你会看到一些英文的人通常采取雨伞或与他们在阳光明媚的早晨雨衣,但你不应该笑。
如果你不采取雨伞或雨衣,你会后悔在当天晚些时候。