请高手翻译

Onthemomentofgraduation,Iwouldliketothankyoumostsincerelyfortheeverythingyoudidformea... On the moment of graduation, I would like to thank you most sincerely for the everything you did for me and my classmates in the past three years. It was you who make learning not a job but a joy. It was you who helped me to discover what I did best and to do it even better. You have taught us to have adventures in our heads – to search and discover, to live with amazement. You have helped us learn from failure, discover strength in difficulties. You, as my teacher, gave me words, images, ideas from which to build my life. 展开
在即将毕业的时候,我想要真诚地感谢在这过去的三年内你为我做的所有的事情和我的同学。正是你让我觉得学习不仅仅是一项工作,而且是一种快乐。正是你帮助我发现了我做什么是最好的,和怎么把它做得更好。你教了我们用我们的头脑进行冒险——去寻找、去发现,去快乐地生活。你帮助我们从失败中学习,从困难中发现力量。你,作为一个老师,给我们话语、想象、主意,从这些中,我建设了我自己的生活。
goldie1
在我毕业之际,我想真挚的感谢您在这3年里对我和我班同学做的一切。是你让学习不是一种工作,而是快乐。是你帮我发现我过去什么做的最好,什么可以做的更好。你教导我们要有思想--去寻找,发现,快乐的生活。你帮我们从失败中吸取教训,发现困难中的力量。你,作为我的老师,给我生活的词,图像和主意。
cocozd
当我毕业时,我要真诚地感谢你3年里对我和我班同学做的一切。是你让学习不再是一个任务,而是一种乐趣。是你帮助我发现我什么做的最好,并且最的更好。你教我们去尝试,在我们脑中探索与发现,在惊奇中生活。你帮助我们从失败中学习,从困难中发现自己的力量。你,是我的老师,教会我知识,想象,和开创我生活的观念。