英语自我介绍

OfferComing留学
英语的自我介绍主要是对自己的外表、爱好、家庭、学校及班级等进行介绍。
可以先从自己的姓名、年龄、出生地、外表介绍起。如:Hello!MynameisXXX.MyEnglishnameisXXX.I’mfromXXX.I`m8.IstudyinClass1Grade2inTheShiyanPrimarySchool。
介绍自己的家庭时,则主要介绍家庭人口、居住地、职业、工作以及和我的关系等.如:Aboutmyfamily,thereare4peopleinmyfamily,father,mother,brotherandme.myfatherandmotherareallverykind,welcomeyoutovisitmyfamilyifyouhavetime!
介绍自己所喜爱的事物,可以从校内到校外、平时及周末,假期爱做的、爱吃的等等。如:I'manactivegirl.Ilikeplayingtabletennisandbadminton,becauseIthinkthey'reveryinteresting.AndIalsoskipropeatschooleveryday.I`dlikeeatingpotatoes.They`retasty.Myfavouritecolourispink.AndIlikechinesebest.It`sfunny.Onweekends,Ilikereadinginmyroomandlisteningtomusic。一站式出国留学攻略 http://www.offercoming.com
阿卡索外教网
阿卡索外教网-专注在线外一对一英语培训,一节课低至13.8元。
  英语自我介绍可以说是常用的,还不知道怎么用英语怎么介绍自己的话,这篇自我介绍分享给大家:

  My name is Linda Smith.My first name is Linda,My last name is Smith.I am fourteen years old.I like playing sports,such as football,ping-pong.I have two footballs and many ping-pong balls.My favorite subject is P.E,because I can play happily with my friends,I think it is very interesting.I want to be a runner,like Liu Xiang.My favortie animal is panda,she is kind of shy and beautiful.I like eating apples for fruit and noodles for food best.

  英语基础要扎实才是硬道理,分享这家在线英语学习机构,这是他们家的免费试听课程地址:【免费领取,外教一对一精品课程

  他们家的外教均持有tesol证书,并是国内唯一一家可在线查询资质的机构,外教靠谱,质量保证。价格也是才是20元左右一节课,性价比高。

  还有其他什么学习问题,可以百度搜“阿卡索vivi老师”为您分析解答。

  想要更多的英语学习资源,可以百度搜“阿卡索官网论坛”免费下载。

元知共读
I am xxx. I was born in Changsha. I graduate from senior high school and major in English. I started learning English since I was 12 years old. My parents have a lot of American friends. That' s why I have no problem communicating with Americans or others by speaking English.【点击了解更多课程内容】
英语是按照分布面积而言最流行的语言,但母语者数量是世界第三,仅次于汉语、西班牙语。它是学习最广泛的第二语言,是近60个主权国家的官方语言或官方语言之一。与英语为母语的人相比,将其作为第二语言学习的人更多。
想要了解更多关于这方面的相关信息,推荐咨询元知共读。公司将持续关注用户本身的需求,让所有有成长愿望、学习意愿的人,都能成为真正的终身成长者。通过服务与产品的不断完善与升级,有书将会让每个终身成长者都拥有定制化的学习方案,让成长路径与学习路径实现可视化与高效化。
VIPKID
VIPKID是北京大米科技有限公司旗下的青少儿英语国际教育品牌。为您提供在线青少儿英语、幼儿启蒙英语、儿童英语口语学习培训,打造原汁原味的北美外教老师一对一在线青少儿英语口语学习培训课堂。
Hello, everyone! My name is . I am x years old. I am from China.I can speak Chinese and a little English. My favorite subject is English, because I think it is very interesting. I like going to the movies, playing sports and reading books. I like summer best, because it is very relaxing and we have a long hollday. I love my life. I think I am a happy girl. Do you want to make friends with me?
参考翻译:
大家好!我是xx。我x岁。我来自中国。我会说中文和一点英文。我最喜欢的科目是英语,因为我认为它非常有趣。我喜欢看电影,做运动和看书。我最喜欢夏天,因为他非常轻松并且我们有一个长的假期。我爱我的生活。我认为我是一个快乐的女孩。你想和我做好朋友么?
寸颖卿雍诗
Good
morning,Professors.
早上好,老师们!
It
is
my
honor
to
be
here
for
this
interview.来参加这次面试是我的荣幸。
First
let
me
introduce
myself.
首先让我做一下自我介绍
My
name
is
...
我的名字叫。。。
I
am
...years
old.年龄
I
come
from...我来自于。。。
I
will
graduate
form
...school
this
June.今年6六月份就要从某某学校毕业了。
I’m
an
optimistic,
outgoing
and
diligent
person我是一个积极、外向和刻苦的人。
I
have
a
lot
of
hobbies,
such
as
...
and
so
on.我有很多爱好,例如。。。(不知道你是男生还是女生,随便写一些好的爱好就好了)
I
believe
the
saying:Nothing
is
impossible
to
a
willing
heart.
我相信一句名言:心之所愿,无事不成。
Ok,
that'
all,
thank
you
for
your
attention.好了,就这么多。谢谢您听我做完自我介绍。
注意事项:
1、要有礼貌。进门先用英语问好,最好面带微笑,不要傻站着,也不要紧张。
2、口语不好没关系。这种面试不是看你用多么难的语法,主要是要大方自然、连贯、要自信。
3、说话语速自然。不要显得很刻意像背过的一样。有些口语化的词。说话流出思考的时间,可以用
well,
you
know
来作为思考时的过渡语。
希望我的回答对你有帮助,祝你顺利考入理想的大学