帮我翻译下

Idonotknowwhatshouldbesaid.Kindyoulovewhommewilllikedarktoyou.IfwhoatyoursideIremedyy... I do not know what should be said. Kind you love whom me will like dark to you. If who at your side I remedy you instead of me then. I am sorry. Except unfair to me and does not know what should be said to you. I am always so selfish. While needing you. Always say a lot to you. The friend warns me. Make me a little farther from you. You are the people too after all. What you need are not remote care and greeting. What you need is that I wait for you your downstairs of home in the morning of everyday. Even if not worked. It is very happy equally too to watch the sea with you. But.Liang Jinyu. I can not really do. Then make the tears that so many promises brought you finally. My treasure. How should I tell you. I might not get you while loving you. I only hope you are happy every day. Perhaps. You do not understand at all how I thought. All the time. You are not that I accompany you when being sad. Perhaps all your friends advise you to leave me. But why listen to you. Whether you have thought I am a cheat. Perhaps I do not love you at all. Perhaps my reality has women. Hysteria love me such as you. Press so that I am breathless. I do not need you to express you are very great in any lies. If so I will feel ashamed and regretful even more. I always want to bring the farthest distance between us in coldest word. Perhaps slowly. Will turn light. 展开
非鸟诱鱼
我不知道应该说什么。那种你爱我的人会喜欢黑暗给你。如果谁在你身边我的补救办法,而不是你我,然后。我很抱歉。除了对我不公平,不知道应该怎样对你说。我总是那么自私。虽然需要你。总是对你说了很多。他的朋友警告我。让我有点远离你。你是人民太毕竟。你需要的是关怀和问候不遥远。你需要的是什么,我等你每天早上在你家楼下。即使没有奏效。它同样也很高兴与你看海。 But.Liang金宇。我真的不能做。然后有这么多的眼泪把你最后的承诺。我的宝贝。我该如何告诉你。我可能不会让你在爱你。我只希望你快乐每一天。也许吧。你不明白我怎么想。所有读。你是不是我陪你什么时候被悲伤。也许所有的朋友劝你离开我。但是,为什么听你的。无论你以为我是个骗子。也许我不爱你了。也许我的真实的女性。癔症,如你爱我。新闻使我喘不过气来。我不需要你表达你的任何谎言是非常伟大的。如果是的话,我会感到羞愧和遗憾,甚至更多。我总是希望把我们之间的距离最远最冷字。或许缓慢。将转向灯。
上海辞书出版社
Appleli1225
我不知道应该怎么说。谁将陪你爱我像黑暗。如果那些在你身边的时候我弥补你而不是我。我很抱歉。除了不公平的对我,不知道应该怎么说。我总是很自私。虽然需要你。你总是说很多。朋友提醒我。让我有点远。你们真是子民也毕竟。你所需要的不是遥远的关怀与祝福。你需要的就是我等待你的家里楼下的早晨。即使不奏效。同样也很快乐,看大海与你在一起时的感觉。但。梁金玉。我不真的)。然后让眼泪,如此多的承诺给你带来的最后。我的财富。我该如何告诉你。我有可能让你得不到你而爱你。我只希望你快乐每一天。也许吧。你不明白,所有我是怎么想的。所有的时间。你不是我陪你难过。也许你所有的朋友劝你离开我。但是为什么听你的。你是否认为我是个骗子。也许我并不爱你。也许我的实相的女人。爱我的人,像你这样的歇斯底里。新闻使我喘不过气来。我不需要你来表达你很伟大的任何谎言。如果这样的话,我就会感到羞愧和遗憾甚至更多。我总是想要把我们之间的最远的距离在冷的词。也许缓慢。将光。