急求高手翻译一段话!!

内容如下ManyadultAmericanshavenotbeenmeetingFederalphysicalactivityrecommendationstoaccum... 内容如下

Many adult Americans have not been meeting Federal physical activity recommendations to accumulate at least 30 minutes of moderate physical activity most days of the week.4,7 In 1997, less than one-third of adults engaged in the recommended amount of physical activity, and 40 percent of adults engaged in no leisure-time physical activity.7 Although nearly 65 percent of adolescents reported participating in vigorous activity for 20 minutes or more on 3 or more out of 7 days, national data are not available to assess whether children and adolescents meet the Federal recommendations to accumulate at least 60 minutes of moderate physical activity most days of the week.4,8 Many experts also believe that physical inactivity is an important part of the energy imbalance responsible for the increasing prevalence of overweight and obesity. Our society has become very sedentary; for example, in 1999, 43 percent of students in grades 9 through 12 viewed television more than 2 hours per day
小姚聊铁路
许多美国人没有在联邦体育活动中心得到一周内大部分天数内积累至少30分钟的适度体育运动的建议。1997年,不到三分之一的人们致力于宣传合适的运动量,并且40%的人们没有空从事体育运动。虽然报道称近65%的青少年在3或7天甚至更多内参加20分钟或更多时间的体育运动,但国家的数据不足以评估青年是否得到联邦体育活动中心的一周内大部分的天内要有至少60分钟的中度运动的建议。专家们认为,之所以超重和肥胖的人们普遍上升而引起的能量失衡,人们缺乏运动是重要组成部分。静坐式的人们在社会里越来越多,比如:1999年时,一天内呆在电视机前超过两个小时的9到12年纪的学生就占了43%之多!

累死我了,好像文章还没完呢
百度网友352669e
许多成年美国人并没有得到满足联邦身体活动的建议,积累至少30分钟的中度身体活动的week.4大部分时间,7在1997年,只有不到三分之一的在身体活动建议的金额从事成人,第三40年没有闲暇时间身体activity.7虽然几乎百分之65的青少年参与活动的积极报道了20分钟或更多的3或7天以上的成年人进行了百分之,国家数据没有提供给儿童和青少年的评估是否符合联邦的建议,累积至少60分钟中等体力活动的week.4大部分时间,8许多专家还认为,缺乏体力活动是对能源不平衡的超重和肥胖患病率增加责任的重要组成部分。我们的社会已经变得非常安静,例如,在1999年,百分之43至12年级的9看电视,每天超过2小时的学生
百度网友59a5c8e
许多美国人一直不会建议联邦体力活动,至少有30分钟的体育活动的大多数week。4,7在一九九七年,少于三分之一的成年人参与了推荐数量的活动,和40%的成年人参与没有leisure-time物理activity。7快65%青少年的参与的活动报告20分钟或者更多的在3至7天国家的资料不是可以评估是否符合儿童和青少年的联邦的建议,至少有六十分钟的体育活动的大多数week。4,8
许多专家也没人相信身体是一项重要的部分能量的不平衡的增长,体重超重,肥胖。我们的社会变得太久了;比方说,1999年,43%的学生的成绩通过看电视的9个多