求一篇英语作文!

左撇子的兔子

TodaywasSundayandIwasveryhappy!Inthemorning,IstayedathometodomyhomeworkandwatchTV。Intheafternoon,Iwenttoaparkwithmybestfriends。Thereweremanyflowers,andsomebirdsweresingingsongs。Weplayedgamesandtalkedaboutourdreams。Atlast,wewenthomefordinner。Today,Ihadagreattime!
这天是星期天,我十分高兴!早上,我呆在家里做作业看电视。下午,我和我最好的朋友去了公园。那里有许多花儿,一些鸟还在唱歌呢、我们一齐玩游戏,谈论我们的梦想。最后,我们就回家吃晚饭了。这天玩的真的很开心!
英语作文50字(二):
myfavouriteanimal英语作文50字
Mostkidslikeanimals。Girlslikecats,andboyslikedogs。However,myfavoriteanimalisthehorse。
Thehorsesarestrong,notlikethetamecatsorpuppydogs。Theylookwildandhardtogetclose。Yet,theywillbeverytimidandfriendlyaftertheygettoknowyou。Horsesrememberthewayhome。Theyarealsofaithfultotheirmasters。Theyevenunderstandwhatyouaretryingtotellthem。I'veheardmanystoriesabouthowahorsesavedhismaster'slife。That'salsothereasonwhyIlovehorses。Theyneverbetrayyou。
大多数孩子喜欢动物。男孩和女孩喜欢猫,喜欢狗。然而,我最喜欢的动物是马。
马是强大的,不像温顺的猫或狗狗。他们看起来野生和难以接近。然而,他们将会十分胆小,友好的了解你之后。马还记得回家的路。他们也对他们的主人忠心耿耿。他们甚至明白你想告诉他们什么。我听说许多故事关于一匹马救了主人的命。这也是为什么我喜欢马。他们永远不会背叛你。

纵行涯5435
我现在在澳大利亚读12年级,马上就要考大学了(我们这里管高考叫VCE),所以做了一些关于VCE的题。我们的要求是15分钟3页A4纸那么多的英语论文。比起我们,你那3篇80字的英语普通作文在30分钟写完实在是简单多了。这里我有一个中考(8年级升9年级精英学校入学考试)的议论文(淡然是英语的)。你可以试着在15分钟之内完成它,之后你就可以感受到你现在是有多么幸福了。
Should Australian support Carbon Tax?
Time limited: 15 minutes.
Words limited: At least 5 paragraphs.
Wish you enjoy your test.