谁知道这部动画片叫什么?

小林畅谈教育

Simba is the little prince of the Kingdom of Glory, and his father Mufasa is a majestic king. But uncle Scar has long coveted Mufasa's throne.

Want to sit on the throne, scar must remove the little prince, so, scar use all kinds of excuses to let Simba out, and then wait for the hyena army killing, but was mufasa timely to save.

Later, in repeated calculations, Mufasa died in scar's hands; Later, scar ulteriorly advised Simba to leave, on the one hand sent hyena will kill him, but Simba escaped.

译文:辛巴是荣耀国的小王子,他的父亲木法沙是一个威严的国王。然而叔叔刀疤却对木法沙的王位觊觎已久。

要想坐上王位宝座,刀疤必须除去小王子,于是,刀疤利用种种借口让辛巴外出,然后伺机让鬣狗军团大开杀戒,无奈被木法沙及时来救。

后来,在反复的算计下,木法沙惨死在刀疤手下;事后,刀疤别有用心的劝辛巴离开,一方面派鬣狗将他赶尽杀绝,但辛巴却逃出生天。

影视评价

影片中生生不息的宏大开场,使观众无法忘怀,曾是具有力量的动画片场面之一。而3D版本仍然充满力量,但看上去总是哪里有点不正常,这就是被糟蹋了以后会产生的一种感觉。

虽然3D翻新让这部影片的绚丽色彩受到了一点点影响,但是和那些因后期转成3D而让人颇为分心的作品相比,这部影片的完整性仍然得到了很好的保留。这部观众热爱并熟知的动画片的魅力在3D化的过程中毫发无损。