能翻译一下吗?

JayChou(traditionalChinese:周杰伦;simplifiedChinese:周杰伦;pinyin:ZhōuJiélún;Wade-Giles:Cho... Jay Chou (traditional Chinese: 周杰伦; simplified Chinese: 周杰伦; pinyin: Zhōu Jiélún; Wade-Giles: Chou Chieh-lun; Pe̍h-ōe-jī: Chiu Kia̍t-lûn) (born January 18, 1979) is a Taiwanese musician, singer, music and Film producer, actor and director who has won the World Music Award four times. He is well-known for composing all his own songs and songs for other singers. In 1998 he was discovered in a talent contest where he displayed his piano and song-writing skills. Over the next two years, he was hired to compose for popular Chinese singers. Although he was trained in classical music, Chou combines Chinese and Western music styles to produce songs that fuse R&B, rock and pop genres, covering issues such as domestic violence, war, and urbanization.

In 2000 Chou released his first album, titled Jay, under the record company Alfa Music. Since then he has released one album per year except in 2009, selling several million copies each. His music has gained recognition throughout Asia, most notably in regions such as Taiwan, China, Hong Kong, Japan, Malaysia, Indonesia, India, Singapore, Thailand, Vietnam and in overseas Asian communities, winning more than 20 awards each year. He has sold about 30 million albums worldwide.[citation needed] He debuted his acting career in Initial D (2005), for which he won Best Newcomer Actor in Golden Horse Awards, and was nominated for Best Supporting Actor by Hong Kong Film Awards for his role in Curse of the Golden Flower (2006). His career now extends into directing and running his own record company JVR Music.
罔尘悲歌
Jay Chou(中文名字周杰伦,简体:周杰伦,读音:Zhōu Jiélún;然后的那个就是周杰伦的其他语言中的名字…)(1979年1月18日出生)是一个台湾音乐人、歌手、音乐和电影的制片人、演员和导演,他曾四次荣获了世界音乐奖项。他最为出名的是为自己的歌曲作曲和为别的歌手作曲。1998年他在表演钢琴和写歌的才能时被发现有音乐天赋。在接下来的两年里,他被雇佣去给中国受欢迎的歌手谱曲。虽然他曾经接受过古典音乐的训练,周杰伦将中式和西式的音乐风格结合在一起,创造了内容涵盖日常生活、战争和都市生活等等的流行音乐。
2000年的时候,周杰伦在Alfa Music唱片公司出版了他的第一张专辑,名字叫做“Jay”。从那以后他几乎以每年一张新专辑的速度工作着,除了2009年,每一张专辑都能够卖到上百万张。他的音乐获得了亚洲,最主要是在台湾、中国大陆、香港、日本、马来西亚、印度尼西亚、印度、新加坡、泰国、越南和很多非亚洲国家的喜爱,每年能够荣获20个奖项以上。他在世界范围内已经卖出了大约三千万以上张的专辑。2005年他在电影《头文字D》中踏入演艺事业,由于《头文字D》,他在金马奖中荣获了最佳新人奖,他在电影《满城尽带黄金甲(似乎是这个电影…)(2006)》中的精彩表演使他被提名为香港电影最佳支持男演员。他的事业现在包括了导演以及经营他自己的唱片公司JVR Music.
chenming0312
不能
…0
周杰伦(繁体中文:周杰伦;简体中文:周杰伦;拼音:周杰伦;韦德,贾尔斯:周杰伦;白话寺:邱隆杰伦)(生于1979年1月18日)是台湾音乐家,歌手,音乐和电影制片人,演员和导演谁赢得了世界音乐奖4次。他也为他自己创作的所有歌曲和歌手的歌曲,其他已知的。 1998年,他被发现在一个人才的竞赛,他展示了他的钢琴和作曲技巧。在接下来的两年里,他被聘请为流行的中国歌手组成。虽然他在古典音乐训练,周中西医结合的音乐风格,以生产,如家庭暴力,战争歌曲,保险丝的R&B,摇滚和流行音乐流派,涵盖的问题,和城市化。

周恩来在2000年发表在他的唱片公司阿尔发音乐的第一张专辑,名为杰伊。从那时起,他除了在2009年发布了每年度最佳专辑,每卖出几百万份。他的音乐获得了整个亚洲的承认,最显着的地区,如台湾,中国,香港,日本,马来西亚,印度尼西亚,印度,新加坡,泰国,越南和海外亚裔社区,赢得了超过20个奖项,每年。他已售出约30万张唱片全球。[编辑]他演艺生涯中首次亮相头文字D(2005),为此他赢得了最佳新人奖金马奖男主角,并为支持香港电影金像奖最佳男主角提名他的作用在黄金甲(2006)的诅咒。现在扩展到他的职业生涯指导和经营自己的唱片公司杰威尔音乐。