请帮忙翻译一下面这一篇英语短文的意思,谢谢!

IwannagotoLondonbecauseitisaworldfamousmetropolise.Thereyoucanapproachtheadvancetechn... I wanna go to London because it is a world famous metropolise. There you can approach the advance technology and techniques, enjoy the culture that formed by various nationalities, as well as see the unique buildling structure of the city. 展开
匿名用户
因为它是一举世闻名的metropolise,我想要去到伦敦。 那里您能接近先遣技术,并且技术,享受由各种各样的国籍形成的文化,以及看城市的独特的buildling的结构。
匿名用户
我要去伦敦,因为它是世界著名的大都市。在那里,你能接近推进技术和工艺,由各民族文化的形成,以及见独特的建筑结构的城市