急需要一篇英语作文(有钱人的好处和坏处)谢谢!

傲雪如怡
Money can buy a lot of things, for learning, living,. You can live comfortably, not for the life of brain trouble. The money is also bad. Easy to develop extravagant, wasteful, spending habits. So money can be good or bad
有钱可以买到很多的物品,用来学习的,生活中使用的,。可以衣食无忧,不用为生活烦脑。有钱也有坏处。容易养成奢侈,大手大脚,乱花钱的习惯。所以有钱有好处也有坏处