求一首歌曲的名字 10

有点DJ舞曲的感觉中间有一段一直是ICANGETENOUGH重复找了好久没找到不是楼下的这几首阿.就是ICANTGETENOUGH一直重复这一段中间没有其他歌词的... 有点DJ舞曲的感觉
中间有一段一直是 I CAN GET ENOUGH 重复
找了好久没找到
不是楼下的这几首阿.就是I CANT GET ENOUGH一直重复 这一段中间没有其他歌词的
慈世平A
是黑眼豆豆(the black eyed peas)的 just can't get enough 吗??给你找了歌词 自己去搜来听听看I’m addicted, and I just can’t get enough
我已经上了瘾,我只是得不到满足
I just can’t get enough
我只是得不到满足
Honey got her sexy on steamin
在热舞中展现她的性感
She give the hotness a new meanin
她赋予了热辣一个新的定义
Perfection, mami you gleamin
散发完美的光芒
Inception, you got a brother dreamin, dreamin
你在他脑中挥之不去,让他不断想象
Damn baby I’m fiendin
该死的,宝贝我真是个魔鬼
I’m tryin to holla at you I’m screamin
我努力的向你尖叫,呐喊
Let me love you down this evenin
今晚,请让我爱你
Lovie lovie yeah you know you are my demon
你是如此可爱,你是我的恶魔
Girl work it for my team an’
女孩,加入我的队伍吧
I could be the King, you could be the Queen an’
我是国王,而你是王后
My mind’s dirty and it don’t need cleanin
我的心是肮脏的,它需要你的清理
I love you long time so you know the meanin
我已经爱你很长时间,你知道这是什么意思
Oh baby I can’t come down, so please come help me out
哦宝贝,我不想要失望,所以帮帮我吧
You got me feelin high and I can’t step off the cloud
你让我感觉如此兴奋,因此而走出心灵的阴霾
And I just can’t get enough
所以我只是不能满足
Honey got me runnin like I’m Flo Jo
亲爱的你让我一直奔跑,就像Flo Jo一样
Signed her name on my heart with an XO
用XO将她的名字刻在心上
so sweet got me vexed though
这让我感觉如此甜蜜
I wanna wish it right back like Presto, yes
我急切的希望这种感觉回到体内
Meantime I wait for the next time
同时我期盼着下一次的相会
She come around for a toast to the best time
她在最好的时间出现,为了吃烤面包
We LOL back and forth on the text line
我们在网络上聊天时放声大笑
She got me fishin for her love, I confess I’m..
她让我想要追求她的爱,我承认的确如此
Somethin ’bout her smile and the convo
她的微笑和呼唤
Got me high and I ain’t comin down yo
让我兴奋 我不会让她失望
My heart’s pumpin out louder than electro
我的心脏剧烈的跳动着,声音大过电子音乐
She got me feelin like {MR. ROBOTO}
她让我觉得自己像个机器人
”This, has been a switchup”
这就像一种转变
Switchup!I, just, can’t (switchup)
转变!我不想转变
Locked, sunk in your bed-rock
我沉溺于与你床上翻滚
Heart, pumpin your love-shot
心脏因你的爱而跳动
Knocked, out by your cold-shot
因为你的冷淡而受到打击
I’m, stuck in your head-lock (switchup)
我困在你脑中了
Can’t-can’t stop-stop won’t-won’t quit-quit
不,不能停止
Makin me f-f-f-f-f-fiend, give it to me
就让我成为恶魔吧,把它给我
I want it all-all, know what I mean
我想要你的全部,你知道这是什么意思
Your love is a dose of ecsta (switchup)
你的爱就是一瓶迷幻药(转变)
Addicted, I can’t get, away from, you
我已经上瘾了,我只是离不开你
Afflicted, I need it, I miss it (switchup)
上瘾了,我需要你,我想要你(转变)
I want your lovin right next to me
我现在就想要你的爱
And I can’t, erase you out of my memory-ory
我不能将你从脑中抹去
I, just, can’t, (switchup)
我不能 (转变

你听过我找的这首吗亲 因为这首中间就是有一段一直重复i just can't get enough的 不然我会说?
爱你ayt6
奢香夫人
演唱:凤凰传奇

落脚河上面崖对崖
威宁草海荞花盛开
谁把月亮挂天上
照得想说的话 流成海(流成海)
流成海(流成海)

越过绵绵的高山
越过无尽的沧海
如果期待依然在
总是春暖到花开

请你轻轻留下来
让梦卷走这尘埃
香飘在书厢之外
奏响美丽的天籁

不等三更过天晓白
奢香夫人赶月归来
她把日光画心上
照得漆黑的夜 亮堂堂(亮堂堂)
亮堂堂(亮堂堂)

越过绵绵的高山
越过无尽的沧海
如果期待依然在
总是春暖到花开

请你轻轻留下来
让梦卷走这尘埃
香飘在书厢之外
奏响美丽的天籁

乌蒙山连着山外山
月光洒下了响水滩
有没有人能告诉我
可是苍天对你在呼唤

一座山翻过一条河
千山万水永不寂寞
你来过 年华被传说
百里杜鹃不凋落

乌蒙山连着山外山
月光洒下了响水滩
有没有人能告诉我
可是苍天对你在呼唤

一座山翻过一条河
走过千山万水永不寂寞
你来过 年华被传说
百里杜鹃不凋落

怀念总在心头绕
我们记忆的凭吊
善良的心跳

我寻着你的路 让风都停住
依然清晰看见你那坚强的脚步
如果天留得住 如果地也能把你挽住
愿你就在这片云水间常驻

乌蒙山连着山外山
月光洒下了响水滩
有没有人能告诉我
可是苍天对你在呼唤

一座山翻过一条河
千山万水永不寂寞
你来过 年华被传说
百里杜鹃不凋落

乌蒙山连着山外山
月光洒下了响水滩
有没有人能告诉我
可是苍天对你在呼唤

一座山翻过一条河
走过千山万水不寂寞
你来过 年华被传说
百里杜鹃不凋落

希望可以帮到你~
满意请采纳。
下残之月伙0E
just can't get enough