请根据以下表格的内容提示,写一篇英语短文,谈谈读书的好处,并提出多读书的建议,可适当发挥。80字以上 20

爱好读书好处1.阅读是乐趣。阅读好书会使我们感到快乐。在阅读时,我们不觉得乏味或疲惫。2.阅读对学习有益处。阅读可帮助我们对世界了解更多,是我们更有智慧。3.阅读在日常生... 爱好 读书
好处 1.阅读是乐趣。阅读好书会使我们感到快乐。在阅读时,我们不觉得乏味或疲惫。
2.阅读对学习有益处。阅读可帮助我们对世界了解更多,是我们更有智慧。
3.阅读在日常生活中很有帮助。从书中学习到知识后,我们会找到方法来解决问题。
建议 使阅读成为我们的爱好,在闲暇时间享受阅读。多读书,我们会逐渐取得进步。
zhuying0511
Nowadays, smart phone plays a very important role in people's life. We use too much time on smart phone. Therefore, there's not much time left for reading.
However, in my oponion, reading is very important. We may feel peaceful while reading.
It will take away all tired after hours of hardworking. Anyone who values reading may benifit from it.