Translate Into English?

这种情况又好到哪去了?... 这种情况又好到哪去了? 展开
youngmars
How is it any better?
开源合
love港口回家
This kind of situation,where will it go well?
书晨曦qv
这种情况又好到哪去了?
This in turn good where to go?
希望帮到你,满意请采纳
蕾说略道

is it any better?
一流奇葩花
In this case the sound go?
shine戚七七
This kind of situation, nice go?