英语短文翻译 200

请自己翻译,不要直接网上找或者教材上找答案,更不要直接用软件翻译(包括百度金山),谢谢!过去的七年,中国的房地产(realestate)业经历了前所未有的高速增长。对于那... 请自己翻译,不要直接网上找或者教材上找答案,更不要直接用软件翻译(包括百度金山),谢谢!
过去的七年,中国的房地产(real estate)业经历了前所未有的高速增长。对于那些月薪较低却渴望在大城市 拥有一套属于自己的体面、舒适的栖身之所的人来说,高昂的房价是他们无法承受的负担。鉴于这一状况,政府近来采取了一系列的措施来防止房价过快增长,包括提高利率及增加房产税等。目前,这些措施在部分城市已经 取得了初步的成效。
再次声明,请自己翻译,千万不要直接网上找或者教材上找答案,更不要直接用软件翻译(包括百度金山),谢谢!自己翻译
乐观的无ABC

过去的七年,中国的房地产(real estate)业经历了前所未有的高速增长。对于那些月薪较低却渴望在大城市 拥有一套属于自己的体面、舒适的栖身之所的人来说,高昂的房价是他们无法承受的负担。鉴于这一状况,政府近来采取了一系列的措施来防止房价过快增长,包括提高利率及增加房产税等。目前,这些措施在部分城市已经 取得了初步的成效。
Over the past seven years, China's real estate (estate real) industry has experienced unprecedented rapid growth. For those who have a low monthly salary but are eager to have a decent, comfortable living in the big city, the high price is the burden they can not afford. In view of the situation, the government has recently taken a series of measures to prevent the rapid growth of housing prices, including raising interest rates and increasing the property tax, etc.. At present, these measures have achieved initial results in some cities.
追问
我说了,不要用百度