求帮忙翻译,谢谢

TRSLOVER
John
I live near a supermarket. My parents usually shop there. /There is a big park across from the supermarket. I often exercise at the park because I love the clean air and sunshine. The best things in life are free!
To get to the park, you just have to cross Center Street.
Lisa
I live in a noisy neighborhood. There is a post office between my house and a clothes store. But my favorite place is the library. It is very quiet and I enjoy reading there. When I read books, time goes quickly!
You can get to the library easily. Just go down North Road and turn left. It is across from the park.
约翰
我住在一家超市附近。我的父母通常在那里购物。在超市对面有一个大公园。我经常在公园里锻炼,因为我喜欢干净的空气和阳光。生活中最好的东西是免费的!
去公园,你就必须穿过中心街。
丽莎
我住在一个喧闹的街道。我的家和一家服装店之间有一个邮局。但我最喜欢的地方是图书馆。它非常安静,我喜欢在那里读书。当我读书的时候,时间会很快!
你可以很容易地去图书馆。沿着北路往左拐。它在公园对面。
追答
哈哈,我最早回答,选我吧
qjz9339
我住在一家超市附近。我的父母通常在那购物。超市的对面有个大公园。我经常在公园里锻炼因为我喜欢清洁的空气和阳光。生活中最好的东西都是免费的。要想到达公园,你不得不穿过中心大街。
追答
我住在繁华的街道。在我家和服装店之间有个邮局。我最喜欢的地方是图书馆。它非常的安静,我喜欢在那看书。当我看书时,时间过得真快。你能很容易到达图书馆。沿着北大街走然后左转,它就在公园的对面。
牵贞皖rC

梓檬双子