高三 英语 英语题 请详细解答,谢谢! (29 16:13:14)

2.Blackboxes,       torecordFlightdatatogetherwith... 2.Black boxes,        to record Flight data together with pilots’ conversation and noises from the aircraft, are important for people to find out the cause of  an air crash.
A.design     B.designing
C.designed   D.were disigned
要有分析过程
彩虹之南是我家
此题考查的是非谓语动词。
本句的主干是“Black boxes are important for people to find out the cause of an air crash”,因此,可以排除掉A和D选项——同一个句子里,不能同时有两个谓语动词。
而______ to record Flight data together with pilots' conversation and noises from the aircraft,是来修饰black boxes,与black boxes形成被动关系,因此排除掉B选项。因此,答案为C。

类似的句子还有:
The telephone, invented by Bell, is playing a more and more important role in our daily life.
易高英语

C,过去分词做非谓语动词,黑匣子是被设计的,所以应该选择过去分词。
尺素刻白头联三g
C。 非谓语。黑匣子,被设计出来为记录航班……(设计和黑匣子是被动关系。)
帐号已注销
C